Danskerne scorer førsteplads i sexlegetøj

Om det er danskernes åbne sind eller placeringen som verdens næstmest lykkelige land, der er grunden til, at vi er de mest interesserede i sexlegetøj, kan være svært at sige.

Udgivet Opdateret

Sexlegetøj bliver mere og mere normalt at bruge rundt omkring i verden.

Det er noget, som har gennemgået en positiv udvikling, hvor det er blevet mere almindeligt at tale om dildoer, piske og håndjern i soveværelset.

Særligt hos danskerne ser man en stor interesse for sexlegetøj, skriver Sinful.dk.

En ny undersøgelse viser nemlig at vi danskere, er dem der søger mest på nettet efter sexlegetøj i Europa.

Tallene er udarbejdet af det britiske firma Vouchercloud.com, der giver danskerne førstepladsen i at søge efter blandet andet vibratorer og jingle balls på nettet. Her ser man nemlig at der er foretaget 118 søgninger pr. tusinde internetbruger i Danmark.

Selvom tallene ikke giver udtryk for en overvældende tendens, fortæller de alligevel, at Danmark ligger øverst på listen.

Og lidt over hver tiende dansker har søgt efter sexlegetøj på nettet.

Læs også: Så frække var danskerne i 2016

Det er noget som stifter og talskvinde for en blandt Skandinaviens største sexshops, Sinful.dk er rigtig glad for.

Mathilde Mackowski ligger ikke skjul på sin tilfredshed med danskernes interesse:

– Jeg er ovenud tilfreds med den positive udvikling. Vores mission er netop at inspirere til et mere lystfuldt og legende sexliv, og det må man sige, sker for tiden.

– Jeg håber den positive udvikling bliver ved lang tid endnu, siger Mathilde Mackowski.

Danmark og Sverige er foran – Norge er bagud

Vores svenske naboer finder også sexverdens hemmeligheder interessante. De puster nemlig danskerne lige i nakken på en andenplads med 115 søgninger pr. tusinde internetbruger.

For at finde nordmændene skal man dog længere ned på listen, hvor de har indtaget en 12. plads med 76 søgninger pr. tusinde internetbruger i den verdensomspændende undersøgelse.

I den forbindelse kunne Mathilde Mackowski godt tænke sig, at nordmændene ville udforske de mange muligheder inden for sexlegetøj og kravle op i toppen af listen til Danmark og Sverige:

– Vi oplever stor vækst lige nu, og sælger både i Norge og Sverige. Det kunne være dejligt at se Norge melde sig endnu mere på banen – og for alvor komme med i statistikkerne for fremtiden.

– Jeg håber, vi er med til at præge den udvikling, forklarer Mathilde Mackowski.

Det er ikke uden grund at Danmark især ligger så højt på listen, som de gør.

Sinful.dk har nemlig oplevet, hvordan sexlegetøjs-feberen har taget fart de seneste par år.

I 2016 blev der på hjemmesiden eksempelvis solgt dildoer svarende til længden på ca. to Lillebæltsbroer og 2631 sæt håndjern.

Powered by Labrador CMS