I spil til kæmpestor Hollywood-produktion

Den danske skuespiller nævnes som favorit til at tage over efter Johnny Depp i ny 'Fantastic Beasts' film.

Udgivet Opdateret

Danske Mads Mikkelsen kan være på vej til at lande en kæmpe rolle i den tredje Hollywood-produktion i ‘Fantastic Beasts’ filmserien. Det er produktioner, der er blevet til i forlængelse af og læner sig op ad Harry Potter serien, der beror på  J.K. Rowling romanerne af samme navn.

Det skriver flere internationale medier. Blandt andet både Hollywood Reporter og Deadline.

Der er tale om rollen som den onde troldmand ‘Gellert Grindelwald’, der ellers var tiltænkt superstjerne Johnny Depp, men som er røget i unåde hos Warner Bros., der står bag produktionen.

Warner Bros. har valgt at afbryde sit samarbejde med Johnny Deep, efter han for en uge siden tabte en injuriesag mod udgiverne af det britiske tabloid-medie The Sun.

Stjernen havde anlagt sag mod mediet for æreskrænkelse med baggrund i en artikel, der blev bragt den 17. april 2018 under overskriften: ‘Hvordan kan J.K. Rowling være ’tilfreds’ med, at hustru-voldsmanden Johnny Depp er en del af den nye ‘Fantastic Beasts’ film?’

Indspilningen af filmen, der instrueres af David Yates, er allerede gået i gang og Mads Mikkelsen står ifølge Deadline øverst på instruktørens ønskeliste som afløseren for Johnny Deep. De første samtaler parterne imellem har angiveligt også allerede fundet sted.

Mediet skriver desuden, at der hurtigt skal findes en løsning, såfremt planerne om, at filmen skal have premiere i juli 2022 skal føres ud i livet.

Powered by Labrador CMS