Skip to main content

Jubel i Liverpool: Klopp forlænger

Jürgen Klopp har fredag bundet sig til Premier Leagues førerhold, så han er der i fire og et halvt år mere.

Jürgen Klopp er godt i gang med at føre Liverpool til det første mesterskab i engelske fodbold i 30 år (arkivfoto). Foto: Barbara Gindl/AFP

Jürgen Klopp er godt i gang med at føre Liverpool til det første mesterskab i engelske fodbold i 30 år (arkivfoto). Foto: Barbara Gindl/AFP

Liverpool holder godt fast på klubbens succesfulde manager, Jürgen Klopp, med en kontrakt frem til sommeren 2024.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Premier Leagues øjeblikkelige førerhold har fredag forlænget aftalen med den 52-årige tysker, der i denne sæson har ført storklubben på kurs mod det første engelske mesterskab i tre årtier.

– Da jeg kom hertil i efteråret 2015, følte jeg, at vi var perfekte for hinanden. Nu føler jeg, at det var en undervurdering. Det er kun, fordi jeg har en stor tro på, at samarbejdet er godt for begge parter, at jeg kan forpligte mig til 2024, siger Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

Efter 16 spillerunder topper Liverpool suverænt Premier League med 46 point. Nærmeste forfølger fra Leicester har otte point færre.

Tyskeren kom til Liverpool for fire år siden efter syv sæsoner hos Borussia Dortmund. Inden da var han i Mainz 05.

Selv om det endnu ikke er blevet til en titel i den engelske liga, så har klubben udviklet sig til en europæisk magtfaktor under tyskerens ledelse.

De seneste to sæsoner har Liverpool været i finalen i Champions League. I sidste sæson vandt klubben Europas største klubturnering efter en finalesejr over Tottenham.

Del din kommentar