Skip to main content

Julekalender med oplevelser og overraskelser

Fra 1. december sender TV 2 en af sine største og mest klassiske julekalendere, ’Pyrus – Alletiders julemand’.

Fra 1. december sender TV 2 en af sine største og mest klassiske julekalendere, ’Pyrus – Alletiders julemand’.

Fra 1. december sender TV 2 en af sine største og mest klassiske julekalendere, ’Pyrus – Alletiders julemand’. Lågekalenderen kan købes fra i dag.

I december kan du glæde dig til et gensyn med en af TV 2s allerstørste og helt klassiske familiejulekalendere, ’Pyrus – Alletiders julemand’. Og i år kan du også hygge dig i selskab med årets lågekalender og en Pyrus-app, som indeholder en række helt nye oplevelser og overraskelser.

’Pyrus – Alletiders julemand’ er den tredje julekalender i Pyrus-serien, som begyndte i 1994 med ’Pyrus – Alletiders jul’, der skabte en tradition for familiejulekalendere med både underholdning og oplysning om julens historie. Den frække og nysgerrige nisse Pyrus (Jan Linnebjerg), der siden fik selskab af den snusfornuftige Kandis (Christiane Bjørg Nielsen), blev elsket af danskerne i fire serier på TV 2 og er en af de mest sete julekalendere gennem tiden.

’Pyrus – Alletiders julemand’ havde premiere i 1997, blev genudsendt i 2007 og er, som de andre i Pyrus-serien, skrevet og instrueret af Martin Miehe-Renard og produceret af Frontier-Adaptor.

Masser af nye oplevelser bag lågerne med Pyrus-appen

Som et helt nyt initiativ i Pyrus-universet kan man med appen ’Pyrus – alletiders juleræs’ i år bruge sin smartphone og tablet sammen med lågekalenderen. Selve lågekalenderen er nemlig også udformet som et brætspil, og når man holder sin tablet eller smartphone hen over lågerne, bliver lågekalenderen levende.

Pyrus og Kandis springer frem fra lågekalenderen hver dag frem til 24. december, og under hver låge gemmer der sig en hemmelig oplevelse i appen. Det kan være en ekstra særlig super-duper regel til brætspillet eller en lille sjov historie. Man kan opleve 24 unikke 3D-scener med Pyrus og Kandis, flyve med Pyrus på heksekost gennem Rigsarkivet og deltage i en sjov quiz og vinde billetter til biografen. Pyrus-appen fås både til iPhones, iPads og Android telefoner og kan hentes på App Store og Google Play fra midten af oktober.

TV 2s lågekalender støtter julemærkehjemmene

Siden den første TV 2-lågekalender kom i handelen i 1991, har overskuddet fra TV 2s lågekalender støttet Julemærkefonden og dermed de fire danske julemærkehjem. Hvert år får 750 børn på julemærkehjemmene hjælp til et sundere liv og en hverdag uden mobning og social isolation.

Lågekalenderen kan købes fra i dag.

Del din kommentar