Kiehn forsvandt: Nu er han fundet død

68-årige Kiehn Georg Andersen var ingen steder at se efter en voldsom brand i sit hjem. Nu er liget fundet og politiet bekræfter, at han med stor sandsynlighed er blevet dræbt.

Udgivet Opdateret

Efter en voldsom brand i en ejendom i Ruds Vedby beder politiet offentligheden om hjælp til at finde beboeren, den 68-årige Kiehn Georg Andersen.

Branden i huset på Kalundborgvej blev opdaget søndagden 21. april om morgenen, men trods en omfattende efterforskning natten til mandag og mandag formiddag har politiet ikke været i stand til at finde den savnede.

Senere fandt politiet et lig i en grusgrav. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi var torsdag til stede ved Blæsinge Grusgrav, der ligger uden for Slagelse. Det bekræfter politiet over for Newsbreak.dk. Politiet oplyser i en pressemedddelelse, at man har fundet liget af en person i grusgraven.

Politiet skriver, at liget er fundet efter flere dages eftersøgninger i området, hvor man har gjort brug af både hunde, droner og dykkere.

Sjællandske har tidligere skrevet, at området ved grusgraven i Blæsinge blev spærret af onsdag aften, og ifølge Sjællandske har politiet altså ledt efter 68-årige Kiehn Georg Andersen i området.

TV Øst har tidligere fortalt, at politiet har ledt i grusgraven, der ligger syd for Ruds Vedby både onsdag og torsdag.

Liget identificeret

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan meddele at de tekniske undersøgelser og den øvrige efterforskning nu har slået fast, at liget der i går blev bjærget fra Blæsinge Grusgrav ved Slagelse, er identificeret som værende den forsvundne 68-årige Kiehn Georg Andersen.

– Vores efterforskning har i øvrigt vist, at der med stor sandsynlighed er tale om et drab, udtaler Søren Ravn-Nielsen, der ligeledes udtaler, at politiet af hensyn til efterforskningen, ikke på nuværende tidspunkt kan oplyse nærmere detaljer  i sagen.

Hvis man har set personer eller gjort iagttagelser omkring adressen i Ruds Vedby eller området omkring grusgraven, så bedes man kontakte politiet på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS