Skip to main content

Knivmassakre: Teenager stukket 100 gange af kæresten foran toårig søn

En 19-årig blev stukket ned af kæresten foran sin toårige søn, efter hun nægtede at hente et glas vand til ham.

Jamiv Usman stak sin kæreste 100 gange, efter hun nægtede at hente ham vand. Klik videre for at se hvilken kniv han brugte.
Foto: Sussex Politi
Jamiv Usman stak sin kæreste 100 gange, efter hun nægtede at hente ham vand. Klik videre for at se hvilken kniv han brugte. Foto: Sussex Politi
Usman Jamiv brugte denne 20 centimeter lange kniv til at stikke sin kæreste ned.
Foto: Sussex Politi
Usman Jamiv brugte denne 20 centimeter lange kniv til at stikke sin kæreste ned. Foto: Sussex Politi

Et skænderi mellem en 19-årig kvinde og hendes 32-årige kæreste fik fatale konsekvenser – hun blev stukket 100 gange af sin kæreste foran sin toårige søn. Det skriver avisen Daily Mail.

Teenageren nægtede at hente et glas vand til sin kæreste, Jamiv Usman, der efterfølgende stak hende 100 gange i vrede. På et tidspunkt stak han hende endda så hårdt i halsen, at et stykke af kniven brækkede af. På trods af at være stukket gentagne gange med en 20 centimeter lang kniv, overlevede kvinden på mirakuløs vis ved at spille død og efterfølgende kravle op i en tom bus.

Buschaufføren reddede hende

Efter angrebet i marts sidste år vaklede kvinden ombord på en tom bus, der holdt tæt på hendes hjem i Brighton i England. Chaufføren ringede til politiet og kørte hende til busholdepladsen. Politiet behandlede et livsfarligt sår på kvindens hals ombord på bussen, mens de ventede på redderne, der tog hende med på hospitalet.

Kvindens søn var i mellemtiden fundet skrækslagen af en nabo efter angrebet på hans mor. Kniven, Jamiv Usman havde brugt, blev fundet smidt i en hæk tæt på ofrets hjem. Usman var på fri fod, indtil han blev set på en nærliggende gade senere samme dag. Han blev herefter arresteret for efterfølgende at blive anklaget for mordforsøg.

Angrebet havde punkteret begge kvindens lunger og hun fik i alt 500 sting. Nu er ekskæresten blevet dømt for sine synder og straffen er lang tid bag tremmer. Selvom han havde erklæret sig uskyldig blev Jamiv Usman nemlig idømt 20 års fængsel i fredags.

– Det her var et forfærdeligt uprovokeret angreb på et offer, der måtte kæmpe for livet foran sin kun toårige søn, siger Andy Wolstenholme, fra Sussex politi, og fortsætter:

– Det er et mirakel, at hun overlevede. Jeg vil også gerne rose buschaufføren for at tænke så langt, at han kørte ofret væk fra gerningsstedet og hen til hjælp.

Dommen betyder at Usman vil være i fængsel i mange år, så andre ofre ikke går ligeså grusom en skæbne i møde.

Del din kommentar