Skip to main content

Kokain og stjålet bil: Politihund dagens helt

En 46-årig mand forsøgte at skjule sig for en firbenet betjent. Uden held.

En ældre kvinde kan nu takke en politihund for, hendes bil er kommet tilbage til rette ejer. Arkivfoto: Presse-fotos.dk.

En ældre kvinde kan nu takke en politihund for, hendes bil er kommet tilbage til rette ejer. Arkivfoto: Presse-fotos.dk.

På trods af et forsøg på en natlig gemmeleg, lykkedes det ikke en 46-årig mand at undgå en politihunds næse.

Det kommer nu til at glæde en ældre kvinde.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Natten til mandag klokken 1.51 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at fire-fem mænd var i slagsmål på Teglværksgade i Aarhus C.

Da patruljerne kom frem, fik de fat i en mindre gruppe mænd, der stod i en baggård. De ønskede dog ikke at fortælle noget som helst om, hvad der var sket.

En politihund blev sat til at søge efter spor, og efter fem minutter begyndte den at gø ved noget buskads i nærheden. Her lå en 46-årig mand og gemte sig for politiet. Tæt på hvor han lå, fandt hunden også en bilnøgle. Den passede til en bil, der stod i nærheden, og som altså viste sig at være stjålet fra en ældre kvindes indkørsel, mens hun lå og sov.

Den 46-årige blev derfor anholdt og sigtet for biltyveri.

Ud over den 46-årige mand og bilnøglen snusede politihunden sig også frem til nogle poser med kokain, nogle kontanter og et slagvåben i træ, som lå gemt i området.

Verdens mest nuttede politihund

Vil du læse om verdens (måske) mest nuttede politihund? Så kan du gøre det HER.

Del din kommentar