Skip to main content

Kongehuset er gået online på sociale medier

Kongehuset gik i dag klokken 12 online på Facebook og Instagram.

Kronprinsen har taget det første foto af dronning Margrethe til lanceringen af Kongehuset på Facebook og Instagram. Foto: Kongehuset.

Kronprinsen har taget det første foto af dronning Margrethe til lanceringen af Kongehuset på Facebook og Instagram. Foto: Kongehuset.

Nu er Kongehuset også at finde på Facebook og Instagram. Klokken 12 gik Kongehuset online.

Kongehuset vil bringe nyt om den kongelige families aktiviteter og man kan komme tættere på forberedelserne til de store begivenheder i Kongehuset og få et særligt indblik i Kongehusets historie og samlinger. Siderne vil løbende blive opdateret med tekst, billeder og videoer.

Kongehusets profiler på de sociale medier vil sammen med den nylancerede hjemmeside kongehuset.dk og den eksisterende YouTube-kanal ’Det danske kongehus’ fremover udgøre Kongehusets digitale medieplatforme.

– Danskernes medieforbrug flytter sig og Kongehuset vil gerne være der, hvor danskerne er. Med de nye platforme har vi som supplement til den øvrige medieomtale mulighed for i højere grad direkte at fortælle danskerne om Kongehuset, den kongelige families virke og Kongehusets rolle i samfundet. Her mener vi, at Facebook og Instagram er gode platforme. Vi ser det som en naturlig videreudvikling af Kongehusets medieplatforme, at Kongehuset går på de sociale medier”, siger Hofmarskal Michael Ehrenreich i en pressemeddelelse.

Kongehusets officielle sider på Facebook og Instagram har begge navnet ’Det danske kongehus’.

Del din kommentar