Skip to main content

Kunde blev smidt ud og blev vred: Kylede ølflasker efter personale

En Fakta-kunde med adfærds-problemer blev nok en gang smidt ud af butikken - og så gik det helt galt.

En mand gik amok i en Fakta-butik. Foto: Scanpix

En mand gik amok i en Fakta-butik. Foto: Scanpix

Mandag morgen eskalerede en situation i den lokale Fakta på Apotekervænget i Sakskøbing på Lolland. Så meget, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi måtte tilkaldes. Det fremgår af politikredsens døgnrapport.

Det skyldtes, at medarbejderne måtte tilbageholde en kunde i butikken, der havde opført sig særdeles uhensigtsmæssigt. Manden – en 56-årig fra byen – har tidligere fået besked på at holde sig langt væk fra forretningen, da hans opførsel ikke er forenelig med det at handle i en Fakta.

Han valgte dog ikke at efterleve det ønske mandag morgen – tidligt endda – og så måtte en ansat træde til og eskortere manden ud af forretningen. Det fik situationen til at gå op i en spids. Den 56-årige begyndte nemlig at kyle ølflasker – dog tomme – til højre og venstre.

Medarbejderen var tilsyneladende målet for den iltre herre, der dog ikke havde indstillet sigtekornet. Medarbejderen – hvis hoved var i skudlinjen – blev således ikke ramt.

Den 56-årige blev anholdt klokken 8.28 og sigtet for forsøg på vold, og efter en kort afhøring blev han løsladt igen klokken 9.08, oplyser politiet.

Del din kommentar