Kvinde dræbt: Sigtet var i kontakt med Inger Støjberg før drab

Inger Støjberg skriver på sin Facebook-side, hun var i kontakt med den sigtede i den brutale drabssag fra Hadsund.

En 28-årig, der er sigtet for blandt andet drab, var timer inden i kontakt med Inger Støjberg. Det oplyser ministeren på sin Facebook-side. KLIK for flere billeder. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)
En 28-årig, der er sigtet for blandt andet drab, var timer inden i kontakt med Inger Støjberg. Det oplyser ministeren på sin Facebook-side. KLIK for flere billeder. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)
Udgivet Opdateret

Den mand, der sigtes for at have slået en kvinde ihjel i Hadsund, henvendte sig få timer før drabet til integrationsminister Inger Støjberg (V).

Det skriver ministeren søndag på sin Facebook-side.

Et kvindelig blev 11. november fundet i en garage på Nørregade i byen. Senere blev en 28-årig mand fra lokalområdet er anholdt i sagen.

Han er sigtet for drab og usømmelig omgang med lig. Angiveligt var han begyndt at partere liget af den 40-årige kvinde, der stammer fra Viborg.

Det er altså den mand, som Inger Støjberg har mødt.

“Ud fra det signalement, der blev givet efter grundlovsforhøret af ham i søndags, har jeg kontaktet politiet, og jeg har efterfølgende afgivet min vidneforklaring i dag”, skriver Inger Støjberg i opslaget.

Ifølge ministeren blev hun kontaktet af den 28-årige mand på Den Grå Kok Vinkælderen, hvor hun – sammen med naboer og veninder – var gået hen efter en koncert.

Hun skriver videre hun på bedst vis vil bistå politiet med at opklare forbrydelsen.

Finder sammen med den dræbte

Ifølge politiet kommer den sigtede ankommer til værtshuset Jagtstuen beliggende på Storegade i Hadsund den 11. november klokken 00.16. Politiets efterforskning har vist, at den sigtede på værtshuset mødes med offeret i, hvad der formentlig er et tilfældigt møde.

– Der er ikke noget, der tyder på, at der har været et forudgående kendskab mellem parterne, har vicepolitiinspektør Frank Olsen tidligere udtalt.

De forlader sammen værtshuset mindre en time efter, klokken 01.08.

Vil fastslå detaljer

Politiets efterforskere arbejder stadig på at at fastslå detaljerne omkring deres færden fra de forlader værtshuset – og indtil at den første patrulje ankommer ude på gerningsstedet klokken 04.48.

Søndag 13. november klokken 15 blev den sigtede 28-årig fremstillet i Retten i Aalborg. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

“Det er en meget alvorlig sag, og mine tanker er først og fremmest hos kvinden og hendes efterladte. Jeg ønsker derfor ikke at sige mere om sagen i offentligheden, og det håber jeg, at alle vil respektere”, slutter Inger Støjbergs opslag.

Powered by Labrador CMS