Skip to main content

Kvinde fundet dræbt og forsøgt halshugget

Politiet har fundet en blodig økse og anholdt en mistænkt i sagen.

Den mistænkte i sagen meldte sig selv. Genrefoto.

Den mistænkte i sagen meldte sig selv. Genrefoto.

Der ventede en taxachauffør et grusomt syn, da en 21-årig kvinde steg ind i chaufførens Uber i weekenden. Den 21-årige kvinde blødte kraftigt fra hoved og mave, og hun fortalte chaufføren, at hendes veninde lå død i en lejlighed i New York, og at hun selv var blevet overfaldet af kvindens morder. Det skriver New York Times.

Politiet blev tilkaldt, og betjente fandt en 20-årig kvinde død i lejligheden, som beskrevet af den 21-årige. Den dræbte var delvist halshugget, og politiet fandt derudover en fire år gammel pige uskadt i et tilstødende soveværelse.

Den 20-årige havde fået hugget flere af sine fingre af og var ilde tilredt. Betjente fandt en blodig økse i en skraldespand, og de fik af den 21-årige at vide, at drabsmanden var den 21-åriges ekskæreste. Den person hedder Jerry Brown, og New York Times skriver, at Brown blev interviewet af en lokal tv-station efter drabet.

Her har han fortalt, at han ikke husker at have angrebet nogen. Han kontaktede efterfølgende selv politiet for at arrangere en anholdelse. Ifølge New York Times har Jerry Brown længe omtalt sig selv som en morder på nettet, og han er flere gange før blevet anholdt i forbindelse med voldssager. Nu er han sigtet for et brutalt drab, og det er altså politiets teori, at han brugte en økse til at dræbe en 21-årig kvinde med og til at forsøge at dræbe sin 20-årige ekskæreste.

Jerry Brown meldte sig selv hos politiet. Han er indlagt, og ifølge politiet er han ved at blive undersøgt af psykologer. Han har tidligere været fængslet for drabsforsøg, og allerede da han var 17 år gammel skød han en mand, uden at vedkommende blev dræbt.

Skarp økse

Ifølge New York Times blev øksen købt i en butik få gader fra den lejlighed, den blev fundet i. Den blev købt for et par uger siden, ifølge sælgeren af en mand, der ville have den gjort skarpere, før han overtog den.

– Jeg er chokeret over, at nogen kunne finde på at bruge den til at dræbe med. Det er en frygtelig handling, siger sælgeren af øksen, Udi Amrussi, til New York Times.

Den 21-årige kvinde er fortsat indlagt på hospitalet, hvor hun er i kritisk tilstand. Den dræbtes familie kræver, ifølge New York Times, dødsstraf over den person, der står bag drabet.

Del din kommentar