Skip to main content

Kvinde i alvorligt styrt på løbsk el-cykel

Kæden sprang af og så stak el-cyklen, der havde en defekt håndbremse, af ned ad en stejl bakke.

Kvinden blev kørt i ambulance til hospitalet, hvor hun blev indlagt med hjernerystelse og muligvis brækkede  ansigtsknogler. Foto: Scanpix.

Kvinden blev kørt i ambulance til hospitalet, hvor hun blev indlagt med hjernerystelse og muligvis brækkede ansigtsknogler. Foto: Scanpix.

Det gik helt galt for en 48-årig kvinde, da hun forleden dag mistede kontrollen over og forulykkede på sin el-cykel på Hældagervej i Vejle. Det skriver Ekstrabladet.

– Kvinden cyklede ned ad en stejl bakke, og pludselig sprang kæden af. Håndbremsen på cyklen virkede ikke ordentligt, så der kom mere og mere fart på. Til sidst blev hun grebet af panik og ville bremse cyklen ved at køre ind i en hæk, oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross til Ekstra Bladet.

Inden sammenstødet med hækken nåede kvinden også at ramme et skilt, og uheldet resulterede i, at kvinden blev kørt i ambulance til sygehuset, hvor hun blev indlagt med hjernerystelse og muligvis og brækkede ansigtsknogler.

Mikkel Ross fortæller også,  cyklens acceleration ned ad bakken ikke skyldes el-motoren, men, at det var på grund af den stejle bakke, den kom op i fart.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt kvinden bar cykelhjelm eller ej.

Del din kommentar