Kvinde ville tæt på jaguar: Den bed fra sig

Ledelsen i den zoologiske have, hændelsen fandt sted i, giver kvinden skylden for episoden.

Udgivet Opdateret

En gæst i en zoologisk have i Phoenix, Arizona USA blev lørdag angrebet af en jaguar. Det skriver BBC.

Kvinden blev angrebet, fordi hun forcerede en barriere mellem de store katte og havens gæster. Kvinden ville angiveligt have et “selfie” med en jaguar, og da hun var tæt nok på, greb en af jaguarerne ud efter hende.

Det er ikke første gang, jaguaren har angrebet mennesker, da det før er sket, at gæster i haven har valgt at forcere de barrierer, der er sat op for at holde afstanden mellem mennekser og dyr sikker.

– Vi kan ikke lø’se det, at folk krydser barriererne. De er der af en god grund, siger direktør for Wildlife World Zoo, episoden fandt sted i, Mickey Ollson, til BBC.

Dyret bliver ikke aflivet

Haven har kommenteret på hændelsen på Twitter, hvor man kan læse, at det var en hun-jaguar der angreb kvinden, og at det var kvindens arm, det gik ud over.

En del mennesker reagerede på det tweet, blandt andet med spørgsmål om, hvad der skal ske med jaguaren.

– Vi kan love jer, at der ikke sker noget med hende. Det er et vildt dyr, og der var barrierer sat op for at holde gæsterne sikre. Det er ikke et vildt dyrs skyld, hvis folk krydser barriererne, skriver den zoologiske have på Twitter.

Ifølge The Sun skreg kvinden på hjælp, da hun blev angrebet af jaguaren. BBC skriver, at jaguaren fik fat i kvinden ved at stikke poterne ud gennem buret, dyret befandt sig i.

Jaguaren blev lokket til at slippe kvinden, da der blev kastet en vandflaske forbi den. Kvinden blev hevet væk fra indhegningen, og ifølge den zoologiske have bad hendes familie om, at der blev tilkaldt en ambulance til stedet, hvilket der gjorde.

Kvinden skulle være uden for livsfare.

Powered by Labrador CMS