Amalie taler ud om Paradise Hotel

Amalie ser tilbage på sin tid i Paradise Hotel. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Som den yngste deltager i Paradise Hotel nogensinde føler Amalie, at hun voksede meget med opgaven

Amalie Szigethy fortryder på ingen måde, at hun deltog i Paradise Hotel, da hun kun lige var fyldt 18 år. I et blog-indlæg (som er sponsoreret af Viaplay) skriver hun, at tiden på hotellet var en drøm.

Så mange følelser og nye mennesker på 1 gang, et helt nyt liv som åbnede sig for mig, det er lidt svært at beskrive synes jeg faktisk, for min deltagelse i programmet var startskuddet på min karriere uden jeg vidste det.

Hun føler, at hun stod meget alene med oplevelsen, fordi hun ikke havde sin mor eller familie i nærheden. Men i dag ser hun på sin deltagelse som en markant fordel.

Men hvis man spørger mig lige nu, idag, DET HER sekund jeg skriver dette, så var fordelene helt klart at jeg kunne bruge min deltagelse på at komme videre i showbizz og fuldføre min drøm, og det var jo at lave tv og komme ind i kendis verdenen. Ulemperne er at folk stadig husker mig fra Paradise Hotel ( jeg vil helst gerne videre ) fra det program, og det har været svært at ruske sig af sig, men jeg synes jeg har klaret det godt hvis man ser tilbage gennem årene.

Nogle rygter er svære at ryste af sig

En af de ulemper, Amalie synes, tiden på Paradise Hotel har ført med sig, er hendes stempling som “dumme Amalie”:

Det har været svært at komme af med rygtet som den ”dumme” Amalie på tv, men så igen, så er jeg slet ikke så dum, tværtimod. Hvis jeg havde været dum, realistisk set- havde jeg så været der hvor jeg er nu??

Hun skriver desuden, at hun ikke vil fraråde unge mennesker at deltage i programmet – men at de skal huske, at deltagelse ikke per automatik giver berømmelse og status.

(..) men folk skal også indse at selvom det gik godt for mig i min karriere fordi jeg deltog i Paradise Hotel så betyder det ikke at man kan gøre det samme som jeg. Jeg tror der er mange unge piger som sidder derude og tænker de kan gøre det, fordi jeg kunne.

Smugkigger på sig selv

Amalie skriver i indlægget, at hun nogle gange kan finde på at se de gamle afsnit af Paradise Hotel, hvor hun selv er med.

jeg gør det i smug, fordi jeg synes det er pinligt at folk skal vide jeg godt kan lide at sidde og se på mig selv og afsnittene, men det kan jeg faktisk godt, jeg synes det er hyggeligt og sjovt og jeg griner meget af mig selv ( som også er vigtig ) men det får også en masse følelser frem i mig, for det var jo mit liv engang, og selvom jer ”normale” mennesker ikke kan sætte jer ind i det, så er det en ret mærkelig følelse.

I dag, syv år senere, er Amalie et helt andet sted i sit liv. Hun ser frem til at f’de sin datter og blive mor – og så håber hun, at hun finder drømmemanden:

FORHÅBENTLIG tror jeg på at min drømme mand sidder derude et sted, og at vi mødes en dag og laver en større familie, for jeg vil gerne have mange børn og skabe en kerne familie med den rigtige mand for mig.

Powered by Labrador CMS