Lig fundet i fjord: Formodes at være Pavia

Ikke overraskende har Østjyllands Politi en formodning om, at den døde person, der blev fundet lørdag eftermiddag, er savnede Pavia Hamann.

Udgivet Opdateret

Ikke overraskende har Østjyllands Politi en klar formodning om, at den person, der lørdag eftermiddag blev fundet død i Randers Fjord, er den savnede Pavia Hamann.

Det bekræfter politiet ved 18-tiden på Twitter. Newsbreak.dk har kort forinden været i kontakt med vagtchef Michael Ørum, der henviser til opdateringen på Twitter.

– Vi har en formodning om, hvem det er, men det er ikke endeligt bekræftet, når han dog at sige. Samme melding går igen på Twitter. Her står, at “pågældende formodes at være den eftersøgte person, Pavia”.

Tidligere lørdag fortalte Ørum, at politiet fik en anmeldelse via alarmcentralen 112. Her ringede en person og sagde, at der tilsyneladende lå en død person i fjorden nord for Uggelhuse.

– Vi har fået meldingen omkring klokken 15.54, sagde han til Newsbreak.dk klokken 16.20.

Personen, der blev fundet i vandet, blev i første omgang beskrevet som livløs. Det er en betegnelse for, når en person ikke er erklæret død, men heller ikke umiddelbart giver livstegn.

Ved 18-tiden skriver politiet dog, at “personen var død og havde ligget noget tid i vandet”.

47-årige Pavia Hamann, der forlod Randers Regionshospital natten til søndag 10. februar, har flere gange i offentligheden været efterlyst. Han udskrev sig selv fra hospitalet og en halv time senere ringede han til sin far for at sige, at han befandt sig på en mark.

Faderen har selv ledt efter Pavia Hamann, men da det ikke førte noget med sig, valgte han at gå til politiet, der siden har forfulgt forskellige spor i sagen. Heriblandt fejlagtige.

Politiet har tidligere arbejdet med en teori om, at Pavia Hamann skulle være gået mod syd, men nye oplysninger, der for ni dage siden blev offentliggjort, fortalte en anden historie.

GPS-signaler udsendt fra den forsvundnes telefon blev gennemgået, og derfor lærte politiet, at savnede natten til 10. februar klokken 04.04 befandt sig på Nedre Vej ved Østrup Skov nordøst for Randers.

“Det tyder altså på, at Pavia Hamann er gået fra Randers kl. 01.45 mod nordøst og nord for fjorden og ikke sydpå, hvor politiet ellers indtil nu har koncentreret eftersøgningen, da hans telefon var gået på en mast i dette område”, skrev politiet i en pressemeddelelse.

Powered by Labrador CMS