Liverpool har et stort problem før CL-brag

De tyske myndigheder tillader ikke fly fra England. Liverpools kamp mod RB Leipzig kan derfor være i fare

Liverpool mødte FC Midtjylland to gange i det indledende gruppespil i Champions League. Englænderne vandt på hjemmebane og spillede uafgjort i Herning. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Udgivet Opdateret

Kampen mod coronavirus i Tyskland risikerer at sætte opgøret mellem RB Leipzig og Liverpool i Champions Leagues ottendedelsfinale på tysk jord i fare.

Myndighederne i Tyskland tillader ikke indrejsende fra de lande, der er ramt af nye og mere smitsomme varianter af coronavirus.

Det gælder blandt andet Storbritannien, og en talsmand fra det tyske indenrigsministerium oplyser til nyhedsbureauet AFP, at der ikke er undtagelser for professionelle atleter.

Reglerne blev præsenteret lørdag og gælder frem til 17. februar.

Spiller 16. februar

RB Leipzig, der blandt andre har danske Yussuf Poulsen på holdet, skal efter planen møde Liverpool 16. februar, mens returopgøret skal spilles 10. marts i England.

Tyske statsborgere er undtaget fra reglen, hvilket betyder, at manager Jürgen Klopp i teorien kan rejse til Leipzig. Resten af holdet kan dog ikke, som reglerne er nu.

Liverpool var i samme pulje som FC Midtjylland i det indledende gruppespil. Det blev til en engelsk 2-0-sejr i Liverpool, mens midtjyderne fik 1-1 i Herning i sidste gruppekamp.

Leipzig klarede sig videre fra en svær gruppe, hvor Paris Saint-Germain, Manchester United og Istanbul Basaksehir var modstanderne.

Foruden tyskerne gik PSG videre til ottendedelsfinalen.

Powered by Labrador CMS