Skip to main content

Lottoklub gennem 30 år: Vandt 15 millioner

Siden 1989 har klubben håbet på den store gevinst - endelig kom den.

Tre heldige personer i en Lottoklub har scoret den helt store gevinst. Foto: Scanpix

Tre heldige personer i en Lottoklub har scoret den helt store gevinst. Foto: Scanpix

Der findes kortklubber, bingoklubber og sågar Lotto-klubber. For mange er det at spille noget sammen hyggeligt samvær, men for andre kan det også være ramme alvor.

For tre heldige vindere og venner, så ændrede én enkelt lottotrækning alt. Siden 1989 har de tre venner haft en lottoklub, hvor de hver uge har sat krydser og lavet rækker.

Og nu tænker du sikkert, hvordan fungerer en lottoklub – og denne lottoklub fungerer nærmest som en forening, da der både er formand, vedtægter, kassér og en fast generalforsamling.

Idéen til projektet startede, da de tre boede i samme ejendom og hver onsdag satte deres rækker i fællesskab.

– Vi startede faktisk med en Tipsklub tilbage i 1984. Dengang boede vi i samme ejendom og mødtes hver onsdag for at udfylde kuponer. Vi vandt da også en 13’er engang, hvor klubben indkasserede 158.000 kroner før skat. Da jeg flyttede derfra blev det nemmere med Lotto, hvor vi købte fem-ugers kuponer. Det gjorde vi indtil, man kunne tilmelde sig Plus-abonnement, hvor det bare kører, uden at man skal tænke over det, lyder det fra den heldige vinder i en pressemeddelelse.

De tre venner vandt i alt 15.005.547 kroner, så der skulle være nok at dele af. Og meldingen hvad pengene skulle bruges på var også klar.

– Jeg troede seriøst slet ikke på ham, der ringede. Men han bad mig logge ind på vores konto, og så kunne jeg jo se, at pengene stod der. Vi har sådan en regel i klubben, at hvis vi har vundet en lille gevinst, ringer jeg og siger: “Vi skal en tur i pølsevognen”, hvorimod en stor gevinst betyder, at vi skal ud at spise fint. Så jeg kunne jo med glæde ringe og sige, at vi ikke havde udsigt til at stå i pølsevognen. Det bragte stor glæde i den anden ende.

Turde ikke tro på det

Som altid når en person bliver lottomillionær, så kan de modtage hjælp fra Danske Spils millionærrådgiver, så alle pengene ikke bliver brændt af på rekordtid.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Og da rådgiveren kom ind ad døren og gav gode tips og råd, så begyndte det at gå op for vinderen, at sejren var sand, men også hvordan pengene slet ikke skal bruges.

Han gav os nogle rigtig gode råd og det fejrede vi ved, at gå ud og spise på en fin restaurant. Jeg er vant til at spise en del ved måltiderne, så at sidde der med en forret, der lige kunne være på en teske, var da sådan lidt lala. Det er i hvert fald ikke sådan nogle dyre vaner, jeg regner med at få, siger den heldige vinder med et grin.

Men en ny bil og et par nye våben til tilværelsen som jæger lokker angiveligt.

Vinderen, hvis navn Lotto Plus-abonnementet står i, bor i Ringkøbing-Skjern Kommune, men alle tre har ønsket at være anonyme.

Del din kommentar