Skip to main content

Mand druknet: Politiet har brug for hjælp – ved du hvem han er?

En mand er druknet i havnen i Aalborg.

Det er i området her, manden er fundet. Foto: Skraafoto.kortforsyningen.dk

Det er i området her, manden er fundet. Foto: Skraafoto.kortforsyningen.dk

Note 29. juli 2019: Ved en teknisk fejl er denne artikel blevet delt i forbindelse med udgivelsen af en anden historie. Denne artikel er fra december 2018. Den rigtige artikel kan du læse her. 

Nordjyllands Politi har ikke kunnet identificere den mand, der fredag formiddag blev fundet livløs i vandet ud for kajen ved Limfjordsbroen i Aalborg. Manden blev erklæret død ved ankomsten til Aalborg Universitetshospital, fortæller Jess Falberg, vagtchef ved Nordjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Ifølge Nordjyske.dk var det nogle forbipasserende, der opdagede, at en livløs mand flød rundt på vandet ud for restaurantskibet Prinsesse Juliana. Det fik nogle kajakroere til at trække manden ind til kajen, hvor vidner hoppede i vandet og trak den livløse op på land.

Ifølge beredskabsoversigten med udkald, blev Nordjyllands Beredskab alarmeret omkring klokken 10.49 fredag. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at identificere den afdøde.

Jess Falberg beskriver manden som mellem 50 og 60 år gammel med gråt hår. Han var desuden iklædt et armbåndsur fra Omega – modellen hedder Seamaster og er dyr – og en sort dunjakke af mærket – det er også dyrt – Moncler.

Af andet tøj kan nævnes mørkeblå bukser, en blå/grøn fleecejakke og brune eller mørke støvletter.

– Vi ved ikke, hvor længe, han har ligget i vandet, men der blev udøvet livgivende førstehjælp, så det er nok ikke mange timer. Hvis nogen har set noget mellem i nat og findetidspunktet, vil vi gerne høre fra dem, siger Falberg til Newsbreak.dk.

Man kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Del din kommentar