Skip to main content

Mand er død efter brand i etageejendom

Politiet modtog anmeldelse om branden tidligt mandag morgen.

Én person er fundet livløs i forbindelse med branden. Arkivfoto.
Én person er fundet livløs i forbindelse med branden. Arkivfoto.
Branden brød ud i den på kortet markerede bygning. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.
Branden brød ud i den på kortet markerede bygning. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Opdatering 10.10: 

Den afdøde er identificeret. Læs mere her.

Opdatering 07.40: 

En mand er død, efter at han tidligt mandag morgen blev fundet livløs i en brændende etageejendom. Det oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Newsbreak.dk.

– Han blev reddet ud fra der, branden var værst, siger Martin Bjerregaard til Newsbreak.dk.

Om det er ensbetydende med, at branden er startet der, manden blev fundet livløs, det er uvist i skrivende stund. Brandvæsnet er stadig ved at slukke branden et par timer efter, at anmeldelsen indløb.

– Vi er ved at samle oplysninger ind fra vidner og beboere om, hvad de har oplevet. Vi kan ikke sige noget endegyldigt om brandårsagen endnu, siger Martin Bjerregaard.

Kunne ikke komme ud

Alarmen lød 05.02, og da politi og brandvæsen kom til stedet, mødte de flere personer, der havde svært ved at komme ud af bygningen på grund af røgudviklingen. I sidste ende blev flere personer reddet ud, mere eller mindre uskadte, og meget tyder på, at manden er brandens eneste offer.

Politiet ønsker ikke at fortælle mere om identiteten på vedkommende, da man stadig arbejder på at få kontakt til de pårørende.

Original artikel 06.27: 

En person er fundet livløs i en bygning i brand i Hørve på Sjælland. Det skriver TV Øst. Midt- og Vestsjællands Politi er på sagen – og stedet – men Newsbreak.dk har ikke haft mulighed for at tale med politiet om, hvad der sker på stedet.

– Vi er lige kommet frem til stedet, hvor der er ild i en etageejendom, og en person er blevet fundet livløs. Derfor ved vi ikke, hvor slemt det er på nuværende tidspunkt, siger Henrik Møller Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV Øst.

Politiet skriver på Twitter, at branden går ud over en bygning på Nørregade 13A. Man har valgt at spærre Nørregade for trafik, mens man arbejder på stedet.

Del din kommentar