Skip to main content

Mand i kørestol røver tankstation

En 53-årig mand i kørestol begik onsdag røveri.

Et røveri gik helt galt for en mand i kørestol. Foto: Arkivfoto

Et røveri gik helt galt for en mand i kørestol. Foto: Arkivfoto

Onsdag efter blev en anderledes oplevelse for personalet på en tankstation i Esbjerg, da tankstationen blev udsat for et røveri, skriver Ekstra Bladet.

Det ganske særlige ved dette røveri var dog den usædvanlige beskrivelse af røveren. Signalementet sagde nemlig, at der var tale om en mand i kørestol. Den 53-årige mand skulle være fra lokalområdet.

Manden havde på tankstationen truet personalet med en strømpistiol og en attrap. Da manden ville stikke af fra tankstationen på hjul, så var politiet mødt op. Manden valgte i stedet for at overgive sig til betjentene nemlig at true dem med attrap-pistolen.

– Han pegede på dem med en pistol, så der valgte betjentene at pege tilbage med tjenestepistolerne, siger Bjørn Pedersen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Da politiet trak tjenestevåbnet, så var der derimod grund til, at manden overgav sig til ordensmagten.

Ikke den hurtigste rullestol på havnen

Den 53-årige mand var i forvejen en kendt skikkelse i Esbjerg. Og med et røveri på CV’et så er manden nu sigtet for røveri og vold mod tjenestemand, men også for et brud på våbenloven, da han havde en strømpistol.

Overfor Ekstra Bladet oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, at det vist ikke var den klogeste røver, som de har oplevet.

Manden kan nu se frem til en nat bag tremmer i detentionen. Politiet rykkede hurtigt ud til stedet, da røveriet skete under to kilometer fra politigården i Esbjerg.

Del din kommentar