Mand skudt to gange efter skænderi

En 45-årig formodet gerningsmand er anholdt under en stor politiaktion i Tranbjerg ved Aarhus.

KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA ANHOLDELSEN. Foto: Øxenholt Foto.
KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA ANHOLDELSEN. Foto: Øxenholt Foto.
Udgivet Opdateret

OPDATERET: Et enormt opbud af politifolk med blandt andet maskinpistoller strømemde lørdag først på eftermiddagen til villakvarteret Porsevænget i Tranbjerg ved Aarhus.

Her har politiet anholdt en mand, der efterfølgende er ført væk i en såkaldt DNA-dragt.

I første omgang ønskede politiet ikke at oplyse nærmere om sagen – udover at der var tale om en anholdelse på baggrund af en tidligere episode lørdag.

Senere lørdag har Østjyllands Politi så udsendt en pressemeddelelse, hvor i det fremgår, at den anholdte er en 45-årig mand.

Han har angiveligt kort efter lørdag middag skudt en 40-årig mand to gange på Ravngårdsvej i Hadsten efter nogle uoverensstemmelser. Efterfølgende har han også slået en 42-årig nabo ned med våbnet.

Den 45-årige gerningsmand flygtede efterfølgende i sin bil, der blev eftersat af politiet. Klokken 13.16 blev han anholdt ved Tranbjerg. Den anholdte er en 45-årig mand fra Hasselager.

Uden for livsfare

Den 40-årige mand, der blev ramt af skud, er blevet kørt til Aarhus Universitetshospital. Her meldes han uden for livsfare. Den 42-årige nabo blev kørt til behandling på skadestuen.

Ifølge pressemeddelelsen kender parterne hinanden. Politiet er i øjeblikket i færd med at undersøge, hvad der er gået forud for skyderiet, og hvad motivet kan være.

Østjyllands Politi oplyser desuden, at man for nuværende ikke har yderligere oplysninger i sagen.

Powered by Labrador CMS