Mark Zuckerberg syder: Facebook-satellit sprunget i luften

Det lader til, at der er problemer i verdenen for milionærer. Zuckerberg er nemlig ikke helt glad for Elon Musk, der sprang hans satellit i luften.

Foto: HANDOUT / STAFF / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Elon Musk’s firma SpaceX lader til at have haft en mindre heldig svipser. Fejlen kostede ham nemlig hans Falcon 9 raket. Men som om det ikke var nok, var en af Facebooks satellitter også om bord. Noget Mark Zuckerberg ikke er glad for. Han kastede da også en smule mudder efter Musk på Twitter. Det skriver TMZ.

Torsdag morgen kostede en fejl Musk sin Falcon 9 raket, der sprang i luften under en testing i Florida. En Facebook satellit, der var ombord på raketten, blev også udryddet i eksplosionen. Satellitten skulle have sikret forbindelse til Afrika. Der er nok ingen grund til at sige, at Zuckerberg ikke er glad for udfaldet, hvilket man kunne se i hans tweet.

– Mens jeg er her i Afrika, er jeg skuffet over at høre, at SpaceX’s affyringsfejl har ødelagt vores satellit, som skulle have sikret forbindelse til mange entrepenører og alle andre på kontinentet, skrev Zuckerberg og fortsatte:

– Heldigvis har vi udviklet andre teknologier som også vil forbinde folk. Vi er fortsat besluttet på at sikre forbindelse til alle, og vi vil blive ved med at arbejde, indtil alle har de muligheder den her satellit skulle have givet dem.

Powered by Labrador CMS