Mary hyldes for særligt billede

Kronprinsesse Mary er en moderne kvinde, men hun holder fast i kalenderen lavet af papir. Det vækker begejstring på Instagram

Kronprinsesse Mary er en ud af mange danskere, som har en papirkalender. (Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix)
Udgivet Opdateret

Bemærk detaljen i Mary Fondens Instagramopslag. Her kan man minsandten spotte en god gammeldags papirkalender.

Forleden holdt kronprinsesse Mary det ugentlige statusmøde med Mary Fondens direktør Helle Østergaard og kommunikationschef Bodil Liv Holm.

Og det foregik selvfølgelig digitalt i denne tid. Kronprinsessen deltog i mødet hjemme fra sit arbejdsværelse i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor hun pt arbejder grundet coronanedlukningen.

Mary har i den forbindelse lagt et billede op med en tilhørende tekst på Mary Fondens Instagram:

– Det er måske lidt gammeldags, men jeg er stadig glad for min papirkalender ved siden af den digitale. Den giver mig et godt overblik, lyder det fra kronprinsessen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mary Fonden (@mary_fonden)

Og det er i den grad noget, som følgerne på Instagram kan nikke genkendende til.

Kronprinsessen får ifølge Billedbladet mange positive reaktioner på den famøse papirkalender.

“Papirkalender, læsebriller og en skærm klodset op på et par bøger – sådan skal det være”, skriver en Instagrambruger som kommentar, mens et par andre danskere skriver ”kan slet ikke undvære min papirkalender” og ”i min familie har vi kun papirkalenderen”.

“Nostalgien længe leve” og “”Hurra for papirkalender” lyder det desuden fra to nostalgikere.

Digitalt møde om partnervold

Kronprinsessen skriver videre i opslaget, at papirkalenderen godt nok ser lidt kedelig ud lige nu, fordi fysiske møder er aflyst og begivenheder udsat.

Kronprinsesse Mary har dog stadig nok at se til. På mødet med Mary Fondens ledelse talte de blandt andet om en ny undersøgelse om danskernes viden om partnervold, som blev offentliggjort for nylig.

Powered by Labrador CMS