Medie: Carrey skal afhøres om selvmord med hans piller

Jim Carrey skal nu angiveligt afhøres af politiet i Los Angeles. Han fik blandt andet udskrevet sovepiller i et falsk navn, skriver TMZ.
Udgivet Opdateret

Komikeren Jim Carreys ekskæreste, 28-årige Cathriona White, døde angiveligt af en overdosis af blandt andet sovepiller, som var udskrevet til Jim Carrey i falskt navn

Den amerikanske komiker Jim Carrey risikerer nu at skulle gennem et ydmygende politi-forhør efter at hans eks-kæreste i sidste uge begik selvmord med en overdosis piller.

Ifølge showbiz-websitet TMZ bekræfter politiet i Los Angeles nemlig, at der blev fundet tre pilleglas ved siden af liget af den 28-årige Cathriona White.

Pillerne var ikke udskrevet på recepter i hendes navn. Derimod havde den selvsamme læge udskrevet pillerne i et falsk navn til Jim Carrey.

Skjuler deres sygdomme

Ifølge TMZ er det ikke udsædvanligt, at stjernerne i Hollywood overtaler lægerne til at bruge et ’alias’ når de skal have udskrevet medicin. På den måde er det sværere for pressen at opspore, hvilke sygdomme stjernerne lider af.

Den irsk-fødte ekskæreste døde angiveligt efter at have indtaget både sovepiller, smertestillende tabletter og blodtryks-regulerende medicin. Alt sammen medicin som Carrey åbenbart har haft brug for.

Det er tidligere kommet frem, at Jim Carrey slog op med Cathriona fem dage før hun blev fundet død ad en overdosis. Parret havde længe haft et turbulent samliv.

Ingen kommentar

Ifølge TMZ vil politiet nu afhøre Jim Carrey om pillerne, hvordan de kan være havnet i ekskærestens besiddelse og hvorfor de ikke blev udskrevet i hans eget navn.

TMZ har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jim Carrey eller dennes talsmand.

Carrey beklagede tidligere i sidste uge det tragiske dødsfad og udtrykte, at han var både ’chokeret og trist’.

Søsteren til Cathriona White er ankommet til Los Angeles ( Englenes By ) for at bringe liget af Cathriona hjem til Irland, hvor hun skal begraves.

Powered by Labrador CMS