Meghan lever ikke op til reglerne

Den seneste tids store beslutninger har angiveligt sat hertugindens planer om at blive britisk statsborger i bero.

Udgivet Opdateret

Hertuginde Meghan kan med offentliggørelsen om hende og Harrys plan om at dele deres tid mellem Nordamerika og Storbritannien ende med at stå uden britisk statsborgerskab.

Reglerne tilsiger nemlig, at man ikke må bo uden for landet i mere end 90 dage, hvis man vil være britisk statsborger. Det skriver The Mirror.

Artiklen fortsætter under videoen

Det menes, at Meghan er i gang med andet år af fem i processen om at blive britisk statsborger, efter hende og Harry i maj 2018 blev gift.

Men flytter parret til Canada signalerer det ikke just “en forpligtelse over for og intention om at bo i Storbritannien”, lyder det fra en regeringskilde.

For at blive britisk statsborger må Meghan ikke have forladt landet i mere end 270 dage over tre år i tiden op til. Det kan spredes ud over alle tre år, men man må maksimalt have været ude af landet i 90 dage det seneste år op til.

Derudover skal Harry have en indkomst på mindst 165.000 kroner årligt – men den bliver nok ikke så svær at leve op til.

Her bor de nu

Det står klart, at Meghan og Harry har fundet et hjem på Vancouver Island ud for millionbyen Vancouver. Her bor parret ud til vandet i North Hill Regional Park.

Lokale har allerede vænnet sig til synet af Meghan Markle, der går tur med lille Archie og parrets to hunde Guy og Oz.

Men et nyt problemer er opstået for Meghan og Harry, da journalister og kamerafolk har parkeret sig foran parrets hjem.

Parret har ellers gjort sit for at skabe privatliv, da de er bosiddende for enden af en privat vej bag en port, men også et hegn og sikkerhedskameraer er blevet sat op for at beskytte parret.

Billeder har vist, at prins Harry er ankommet til Vancouver Island efter at have brugt en periode i England.

I galleriet øverst kan du se parrets nye hjem.

Powered by Labrador CMS