Skip to main content

Meghan scorer millioner

Den nye børnebog, som Meghan Markle udgiver 8. juni, skæpper godt i den royale pengetank

Det kom som en overraskelse, da Meghan Markle for nylig offentliggjorde, at hun 8. juni udkommer med en børnebog. Arkivfoto: Jeremy Selwyn/Ritzau Scanpix.

Det kom som en overraskelse, da Meghan Markle for nylig offentliggjorde, at hun 8. juni udkommer med en børnebog. Arkivfoto: Jeremy Selwyn/Ritzau Scanpix.

Når Meghan Markle den 8. juni i år debuterer som børnebogsforfatter med bogen ‘The Bench’, så skæpper det ganske pænt i den royale kasse, som hun deler med sin mand, prins Harry.

Ifølge den britiske avis The Sun, så har hertuginden nemlig fået et forskud på ikke mindre end 695.000 britiske pund – svarende til cirka seks millioner danske kroner.

Det er prins Harrys tidligere biografiforfatter, Angela Levin, der over for avisen vurderer hvor meget Meghan Markle har fået i forskud.

Selvom hun er blevet tildelt det er enorme forskud, så ved vi ikke, om hun vil give pengene væk til velgørenhed, eller om hun vil beholde penge selv, siger Angela Levin.

‘The Bench’ bliver illustreret af kunstneren Christian Robinson, og Meghan indtaler selv lydbogsudgaven. Det oplyser forlaget Random House ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Inspireret af Harry og Archie

Ifølge hertuginde Meghan selv, så er den kommende bog inspireret af hendes mand og søn.

– “The Bench” begyndte som et digt, jeg skrev til min mand på fars dag, måneden efter at Archie blev født. Det digt blev til denne historie.

– Mit håb er, at “The Bench” giver genklang hos enhver familie, uanset hvordan den er sat sammen, ligesom den gør hos min, siger hun i udtalelsen.

Del din kommentar