Skip to main content

Melania Trump går til angreb

Den tidligere førstedame kalder CNN artikel for en omgang ondsindet sladder

CNN bragte fredag den 12. februar en artikel om USA’s nu tidligere førstedame Melania Trump. Mediet skriver blandt andet, at det fra kilder tæt på det forhenværende præsidentpar har oplysninger om, at Melania nærmest har vendt sin mand ryggen efter optøjerne i kongressen i Washington den 6. januar.

At hun optræder ‘koldt’ overfor sin mand og er bitter.

Melania Trump har nu taget til genmæle overfor CNN, der i en artikel mere eller mindre påstår, at hun har vendt sin mand ryggen. (Photo by ALEX EDELMAN / AFP)

Melania Trump har nu taget til genmæle overfor CNN, der i en artikel mere eller mindre påstår, at hun har vendt sin mand ryggen. (Photo by ALEX EDELMAN / AFP)

Nu tager hun så til genmæle i et opslag på Twitter, hvor hun kalder påstandene for en omgang ondsindet sladder.

Se opslaget lidt længere nede.

Af CNN artiklen fremgår det også, hun er misundelig på den enorme opmærksomhed, der er på den nye førstedame i medierne.

“Fru Trump er ikke længere ‘First Lady’. Hun er privat borger, mor og hustru. Kilderne i denne artikel er ikke tilknyttet hende og har heller ikke indblik i hendes tanker eller dagligdag. CNNs FLOTUS’ korrespondent, der vælger at offentliggøre falsk sladder, illustrerer blot mediets usunde besættelse,” står der i opslaget, som er delt på hendes nye profil ‘Office of Melania Trump’.

Donald og Melania Trump overlod Det Hvide Hus til det nye præsidentpar, Joe og Jill Biden, den 20. januar og bor nu på Donald Trumps luksus golfresort Mar-a-Lago ved Palm Beach, Florida.

Donald Trump blev i øvrigt lørdag frikendt i den rigsretssag, der blev rejs mod ham af Demokraterne i forbindelse med hans påståede rolle i Washington optøjerne den 6. januar.

Del din kommentar