Skip to main content

Mette Frederiksen rask: -Nu er jeg klar

Formanden er på højkant igen.

Mette Frederiksen er klar til kamp igen. Foto: Scanpix

Mette Frederiksen er klar til kamp igen. Foto: Scanpix

Formand Mette Frederiksen (S) er klar igen efter flere dage med maveonde. Det bekræfter Socialdemokratiet over for Ritzau torsdag aften. Mette Frederiksen har været syg siden lørdag, og først på ugen var hun indlagt på Herlev Hospital som følge af det voldsomme maveonde.

I en mail til partiets medlemmer skriver Mette Frederiksen torsdag, at hun ikke havde forestillet sig, at hun skulle starte valgkampen i sygesengen.

– Sådan blev det. Et slemt maveonde ramte mig i weekenden og betød blandt andet, at jeg ikke kunne deltage i de første partilederrunder. Ikke engang en romkugle kunne jeg klemme ned.

– Det har taget lidt tid at komme til hægterne. Men nu er jeg klar!, skriver Mette Frederiksen i mailen, som er blevet videresendt til adskillige danske medier.

Det første arrangement i valgkampen, som Mette Frederiksen skal deltage i, er fredag klokken 12. Her skal hun holde tale og efterfølgende debat med eleverne på Aalborg Katedralskole.

Ved den første partilederrunde allerede samme dag, som valget blev udskrevet, deltog Nikolaj Wammen i stedet for formanden Frederiksen.

Del din kommentar