Skip to main content

Michael forsvandt i 2015: Nu har politiet gjort makabert fund

Hustruen er mistænkt for at have myrdet den 35-årige Disney-medarbejder.

Michael Shaver arbejdede som mekaniker for Disney. Foto: Scanpix
Arkivfoto: FRED PROUSER / SCANPIX

Michael Shaver arbejdede som mekaniker for Disney. Foto: Scanpix
Arkivfoto: FRED PROUSER / SCANPIX

Den 35-årige Michael Shaver forsvandt i 2015, men han blev først meldt savnet for få dage siden til trods for, at han boede sammen med sin hustru.

Da politiet besøgte familiens hjem i Orlando fandt de et lig begravet under cement i baghaven. Det skriver CBS News.

Ifølge Lake County politi var det en af Michaels venner, der fik ham meldt savnet. Vennen ringede nemlig til politiet fordi han og Michaels familie var bekymrede, da de ikke havde hørt fra Michael siden 2015.

Politiet tog ud til Michaels hjem 16. februar, hvor hans hustru lod dem efterforske hjemmet.

Hustruen påstod, at hun ikke havde set sin mand siden 2015. Ifølge politiet lod hustruen betjentene tjekke hjemmet, men stoppede med at samarbejde efter noget tid og bad i stedet om en advokat.

Ligrester fundet i baghaven

Da betjentente nåede ud i haven, lagde de mærke til, at der var blevet lagt nyt cement tæt på et bålsted. De spurgte, om de måtte hente en lighund, men hustruen nægtede.

Fredag kom de tilbage med en fuldmagt og gik i gang med at grave, hvorefter de fandt en armknogle.

– Vi så det her område ved bålstedet, og det var bare et sjusket arbejde med cementen. Derfor fokuserede vi på det og vi fandt en knogle, der passer med at være en menneskeknogle fra overarmen, fortæller en betjent fra Lake County.

I løbet af weekenden gravede politiet videre og fandt flere knogler sammen med noget tøj. Liget er blevet sendt til en retsmediciner for at blive identificeret.

Hustruen er mistænkt i sagen.

I 2014 blev Michael anholdt for vold i hjemmet, efter en hændelse med sin hustru. Parret var uenige omkring et renovationsprojekt i hjemmet og uenighederne endte i vold ifølge politiet.

 

Del din kommentar