Skip to main content

Mødte ikke op på arbejde: 46-årig forsvundet – har brug for medicin

Claus mødte ikke op på arbejde lørdag, og nu efterlyses han af politiet.

Claus er fundet død og billedet af ham derfor fjernet.

Claus er fundet død og billedet af ham derfor fjernet.

En 46-årig mand skulle være mødt på arbejde lørdag, men han dukkede aldrig op. Dermed har ingen angivelig set Claus, som han hedder, siden 4. januar ved middagstid ikke langt fra hans bopæl i Nykøbing Sjælland.

Midt- og Vestsjællands Politi skriver i en efterlysning, at de pårørende er særligt bekymrede, da Claus ofte har udtrykt selvmordstanker og desuden har behov for vigtig medicin. Den 46-årige er tidligere bortgået i såkaldt nedtrykt tilstand.

I de situationer har han slået lejr i en skov. Denne gang ved hverken politi eller pårørende noget om, hvor Claus kan være taget hen, og derfor efterlyses han nu i offentligheden – med et billede.

Han beskrives som 181 centimeter høj, spinkel af bygning, med rødt mellemlangt hår, han har mange fregner og få tænder i munden. Han er formentlig iført blå dunjakke, mørke bukser og sorte arbejdssko.

Politiet er i øjeblikket i gang med eftersøgningen af Claus i området omkring hans bopæl og i grønne områder i nærheden, og det forklarer altså en øget tilstedeværelse.

Oplysninger om den savnede mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 46 35 14 48 eller til nærmeste politi på 114.

OPDATERING 10. JANUAR: Den efterlyste er fundet død.

Del din kommentar