Skip to main content

Mor overrumplet af hjemmerøvere: Her er signalementerne

En 48-årig kvinde fra Assentoft på Djursland blev mandag morgen udsat for et hjemmerøveri begået af to maskerede gerningsmand.

Det grove røveri skete kort før klokken 8 mandag morgen.

Det grove røveri skete kort før klokken 8 mandag morgen.

En 48-årig kvinde fra Assentoft på Djursland havde lige sendt sine to børn i skole, da det kort tid efter bankede på døren. Hun troede naturligt nok, det var dem, der vendte tilbage, men blev overrasket af to maskerede mænd, der stod udenfor.

Den ene satte foden i døren og skubbede kvinden ind i køkkenet, mens han på gebrokkent dansk råbte “penge, penge”, mens han pegede på hendes fingerring. Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Den skræmte kvinde tolkede det som om, at mændene ville have fat i hendes smykker og fandt nogle frem, som hun lagde på et bord.

Det fik den ene mand til at trække en lommekniv og holde den op mod hendes hals, mens han gentog sine første ord; “penge, penge”.

Det fik kvinden til at finde nogle penge i sin pung, som hun gav til manden. Derefter ringede den andens mands telefon, og de to mænd talte sammen indbyrdes på et sprog, kvinden ikke kunne tyde. Kort tid efter stak gerningsmændene af i løb.

Signalement af røvere og bil

De to mænd beskrives som:

A – ham der truede med kniv:

  • Ca. 180 cm høj
  • Bredskuldret
  • Var iført en grå elefanthue med huller til øjne og mund
  • Mørkeblå trøje med lynlås
  • Mørke, gummilignende handsker

B – ham der talte i telefon:

  • Ca. 170 cm høj
  • Bredskuldret
  • Iført mørk elefanthue, mørkt tøj og mørke gummihandsker

Et vidne har muligvis set den bil, de to mænd kørte i. Der var tale om sort bil – muligvis en Citroën Berlingo eller en Peugeot Partner. Bilen blev set køre meget hurtigt ad Gunderupvej til krydset ved Søndergade og videre sydpå i retning mod Stampen.

Østjyllands Politi modtager meget gerne henvendelser fra vidner, der har set noget før, under eller efter røveriet, der foregik kort før klokken 8 mandag morgen. De kan træffes på telefon 114.

Del din kommentar