Skip to main content

Mor ser på mens datter bliver voldtaget og myrdet

"Jeg lod det ske."

Michelle Martens så på, mens hendes kæreste og hans kusine voldtog og myrdede hendes 10-årige datter. Klik videre for at se den sidste tiltalte i sagen.
Foto: Bernalillo County Metropolitan Detention Center
Michelle Martens så på, mens hendes kæreste og hans kusine voldtog og myrdede hendes 10-årige datter. Klik videre for at se den sidste tiltalte i sagen. Foto: Bernalillo County Metropolitan Detention Center
Fabian Gonzales kusine Jessica Kelley var med til at torture og myrde den lille pige.
Foto: Bernalillo County Metropolitan Detention Center
Fabian Gonzales kusine Jessica Kelley var med til at torture og myrde den lille pige. Foto: Bernalillo County Metropolitan Detention Center

Den 24. august fandt politiet 10-årige Victoria Martens lig i badekarret i hendes hjem. Moren til den stakkels pige har nu fortalt politiet, at hun så på uden at gøre noget, mens hendes datter blev voldtaget og myrdet af morens kæreste og hans kusine. Det skriver det amerikanske medie CW39 News Fix.

Dokumenter fra politiforhøret af Victorias mor, Michelle Martens, viser hvordan moren har spundet et kæmpe net af løgnhistorier. Hun har fortalt politiet flere udgaver af hændelserne op til mordet, inden hun til sidst har indrømmet, at hun intet gjorde for at stoppe sin kæreste og hans kusine i at torture og myrde sin datter, selvom pigen tiggede dem om at stoppe.

Spindet af løgne

Martens fortalte først politiet, at hun og hendes kæreste Fabian Gonzales blev angrebet midt om natten af Gonzale’s kusine Jessica Kelley.

– Jessica kom ind i vores soveværelse og spørger mig, om jeg tror på Gud. Hun blev ved med at slå mig, slå mig, slå mig, fortalte Martens til politiet.

Marten sagde, at hun slap væk og løb efter hjælp, da hun hørte Kelly råbe, at hendes datter, Victoria Martens, var død.

Men under forhøret ændrede hendes historie sig. I den nye version fortalte hun eftersigende, at hun havde efterladt Victoria hjemme sammen med Gonzales og Kelley, som er en dømt voldtægtsforbryder. Martens sagde, at Victoria døde, efter hun havde taget amfetamin, der var blevet efterladt på bordet, og at Gonzales og Kelley havde prøvet at skille sig af med liget. Hun påstod også, at parret truede med at slå hende ihjel.

– Hvis jeg sagde noget, ville jeg blive den næste, fortalte Martens.

Den forfærdelige sandhed

Men timer efter, at forhøret var startet, ændrede Martens sin historie endnu en gang. Nu fortalte hun, at hun så på, mens Gonzales og Kelley gav hendes datter amfetamin, hvilket ifølge Martens “fik hende til at slappe af” – så de kunne voldtage hende. Martens så eftersigende på, mens hendes datter tiggede dem om at stoppe. Alligevel forblev hun en passiv observatør og gjorde intet for at stoppe de to i at forgribe sig på hendes datter.

– Jeg lod dem gøre det, fortæller Martens ifølge dokumenterne.

Hun fortalte herefter efterforskere, at Kelley stak Victoria og at Gonzales og Kelley skar i Victorias arme.

Den forfærdelige hændelse skete omkring klokken 17 den 23. august i år. Ifølge Martens var det dagen efter pigens fødselsdag. Efter Victoria var død lod de tre som om, intet var sket, har Martens fortalt politiet. Hun havde endda sex med Gonzales tyve minutter efter, at han eftersigende havde voldtaget og myrdet hendes datter. De tre ryddede herefter op og lavede aftensmad.

Under hans forhør fortalte Gonzales, at han havde sex med Victoria kort efter, at hun var blevet myrdet.

Victorias mareridt stod på en måned

Politidokumenterne har også afsløret frygtindgydende detaljer omkring den sidste måned i Victoria’s korte liv. Martens har fortalt, at parret foretog seksuelle overgreb på Victoria tre gange i dagene op til hendes mord. Hun fortæller også, at hun mistænkte sin kæreste for at seksuelt misbruge den unge pige i en hel måned.

Under forhøret, som varede omkring otte timer, fortalte hun politiet, at Gonzales voldtog Victoria daglig måneden inden hendes mord, mens han også tog pornografiske videoer og billeder. Parret havde kun datet i en måned, da mordet skete.

Victoria var også blevet seksuelt misbrugt af mindst to andre mænd, eftersigende mens hendes mor så på, i de seks måneder op til hendes død.

– Michelle har sagt, at hun så på for seksuel tilfredsstillelse, står der i dokumenterne.

Martens er blevet tiltalt for kidnapning og børnemishandling, der resulterer i dødsfald. Gonzales er blevet tiltalt for det samme samt voldtægt af et barn. Kelley er også blevet tiltalt for kidnapning, børnemishandling som resulterer i dødsfald og voldtægt af et barn.

Retssagen forventes at starte næste år.

Del din kommentar