Skip to main content

Mysterium: Folk tror hjemløs teenager er Madeleine McCann

En engelsktalende teenager er fundet hjemløs i Roms gader, flere mener hun ligner Madeleine McCann.

Flere mener, den ukendte teenager ligner Madeleine McCann. Klik videre for at se lighederne.
Foto: Missing Persons of America
Flere mener, den ukendte teenager ligner Madeleine McCann. Klik videre for at se lighederne. Foto: Missing Persons of America
Kan du se lighederne? Det italienske politi skulle eftersigende have bekræftet, at den ukendte kvinde har et mærke på hendes pupil som Madeleine, men det kan ikke ses på billederne.
Foto: Missing Persons of America / David Moir / SCANPIX
Kan du se lighederne? Det italienske politi skulle eftersigende have bekræftet, at den ukendte kvinde har et mærke på hendes pupil som Madeleine, men det kan ikke ses på billederne. Foto: Missing Persons of America / David Moir / SCANPIX
Den ukendte teenager bliver også sammenlignet med Ali Lowitzer (til venstre) og Maria-Brigitte Henselmann (til højre). Alis mor prøver at finde ud af, om pigen kan være hendes datter.
Foto: Missing Persons of America / Facebook
Den ukendte teenager bliver også sammenlignet med Ali Lowitzer (til venstre) og Maria-Brigitte Henselmann (til højre). Alis mor prøver at finde ud af, om pigen kan være hendes datter. Foto: Missing Persons of America / Facebook

Hele verden undrer sig over, hvem den engelsktalende teenager, der går hjemløst rundt i Roms gader, er. Det skriver det anerkendte medie Daily Mail.

Den blonde pige, der menes at være i slutningen af teenagerårene, har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere italienere på grund af sin høflige opførsel og manglende italienske færdigheder. Folk siger også, hun nægter at tage imod penge og kun svarer på engelsk.

Ligheder med Madeleine McCann

Flere påpeger lighederne med Madeleine McCann der forsvandt i Portugal i 2007. Madeleine har et mærke i hendes ene pupil. Det har fået mange til at sige, at den ukendte teenager ikke kan være Madeleine, efter billeder af hende er kommet frem. Alligevel skulle det italienske politi efter sigende, have bekræftet et mærke i den ukendte kvindes øje.

– Det italienske politi oplyser, at den unge kvinde har et mærke i sin pupil. Jeg har ingen bekræftelse på det. Jeg kan ikke se et mærke på billedet. Jeg har lagt et stort billede op, så I kan bedømme det selv, står der på Missing Persons of Americas hjemmeside.

Madeleine vil i dag være 13 år gammel, en alder den ukendte teenager virker til at være ældre end. Men Madeleine er ikke den eneste, pigen bliver sammenlignet med. Andre mener hun ligner Amanda Adlai, der blev kidnappet i Michigan i 2008 eller Maria-Brigitte Henselmann, der forsvandt i Tyskland i 2008. Jo Ann Lowitzer prøver også at få hjælp til at se, om det er hendes datter Ali Lowitzer, der forsvandt i 2010.

Lokal startede eftersøgningen online

Det italienske politi har forsøgt at identificere pigen, som ikke har noget pas, ID eller andet med sit navn på. Lokale siger, hun reagerer på navnet Maria, men politiet siger, hun har givet dem flere navne.

Pigen har ingen ejendele og har efter sigende haft det samme tøj på i ugevis. Hun bærer en lang brun nederdel, regnjakke, rødt tørklæde og sorte kondisko til mænd. Sagen startede da Lorena Kollobani skrev til Missing Persons of America med bekymring omkring pigen:

– Jeg ved ikke engang om hun er amerikaner. Jeg har set hende i Roms gader. Hun sover udenfor, og jeg tror hun har mentale problemer, skrev Lorena og fortsatte:

– Det ser ud, som om hun ikke er vant til den her slags liv, for hun tager ikke imod penge. Hun er meget forsigtig og spiser meget pænt. Jeg tror hun er en studerende fra et andet land, for hun kan ikke snakke italiensk.

Ingen ville hjælpe

Desværre tog det mange forsøg før nogen var villige til at hjælpe. Amber Cammack fra Houston’s Voice for the Missing, forklarede på Missing Persons of Americas side:

– Ifølge lokale er pigen ikke særlig forstående og virker forvirret, traumatiseret eller mentalt syg. Vi har kontaktet den amerikanske ambassade, frivillige organisationer og lokalpolitiet, men ingen er villige til at hjælpe med at identificere den her pige.

– Hun kunne være amerikaner eller østeuropæer. Hun er helt klart ikke italiener. Hun er virkelig bange og kan ikke lide mennesker, siger en italiensk journalist, der har snakket med pigen.

Del din kommentar