Nadim: -Jeg var mere effektiv

Den danske angriber glæder sig over sine syv mål lørdag og ser nu endnu mere frem til topkamp i næste uge.

Den danske landsholdsangriber Nadia Nadim scorede hele syv mål, da Paris Saint-Germain lørdag besejrede Issy FF 14-0 i den bedste franske række for kvindefodbold. (Arkivfoto) Foto: Pool/Reuters
Udgivet Opdateret

Den danske fodboldspiller Nadia Nadim er særdeles tilfreds med, at hun lørdag scorede hele syv mål, da Paris Saint-Germain besejrede Issy FF 14-0 i den bedste franske række for kvindefodbold. Det siger hun efter kampen ifølge den franske avis Le Parisien.

– Jeg er meget glad. Vi ønskede at score hurtigt i kampen, og det gjorde vi, og jeg var meget mere effektiv end normalt, siger Nadia Nadim.

Den danske angriber scorede to mål i første halveg, inden hun gik decideret målamok i anden halveg med hele fem scoringer.

Flot bedrift

Ifølge magasinet France Football er Nadim den første spiller siden år 2000 til at score syv mål i samme kamp i den bedste franske fodboldrække.

Med resultatet ligger Paris Saint-Germain fortsat på andenpladsen i tabellen bare to point efter de mangedobbelte mestre fra Lyon. Nu glæder danskeren sig til, at netop de to hold tørner sammen på fredag.

– Det var meget vigtigt for os at få samlet selvtillid før kampen mod Lyon. Jeg kan ikke vente med at spille den kamp, siger danskeren ifølge Le Parisien.

Nadim har spillet for Paris Saint-Germain siden januar 2019.

Sådan gik det

PSG dominerede fra start og var foran 3-0 efter kun små ti minutter. Herefter stemplede Nadia Nadim ind for første gang. Hun scorede til 4-0, inden hun kort før pausen også gjorde det til 6-0.

I anden halvleg stod der Nadia Nadim på det meste. Først gjorde hun det til 8-0 få minutter efter pausen.

Cirka ti minutter senere blev Nadims landsmand Signe Bruun så skiftet ind for hovedstadsklubben.

Bruun kunne herefter se sin danske kollega gå målamok. På ti minutter sørgede Nadim således for, at PSG gik fra 8-0 til 11-0. Signe Bruun ville dog også lege med og gjorde det efterfølgende til 12-0.

Schweiziske Ramona Bachmann supplerede med en scoring til 13-0, inden Nadia Nadim kort før slutfløjtet også fik sendt mål nummer syv i kassen.