Skip to main content

Netflix ruller forhadt feature ud og folk er sure

Mediegiganten selv mener, at det er for kundernes eget bedste.

Elsker du, at Netflix ikke har reklame? Ak … Foto: Scanpix.

Elsker du, at Netflix ikke har reklame? Ak … Foto: Scanpix.

Betaler du for Netflix, fordi du vil slippe for reklamer, mens du ser film og tv-serier? I så fald kan det være, at du i fremtiden får en mindre glædelig oplevelse ud af at se netflix.

Ars Technica skriver, at Netflix i visse dele af verden tester en ny funktion, der ikke har fået den bedst tænkelige modtagelse blandt en del af mediegigantens kunder.

Netflix er nemlig begyndt at vise reklamer. Ikke for kviklån, fast food eller nye bilmodeller men for indhold, du kan fange på Netflix, eksempelvis den nye sæson af thrillerserien Better Call Saul.

Undersøger reklamers effekt på brugerne

Reklamerne bliver angiveligt vist imellem afsnit af en given TV-serie, brugerne er ved at “binge,” og Netflix har overfor Ars Technica indrømmet, at visse brugere for tiden bliver mødt af reklamer.

– Vi undersøger om anbefalinger af indhold imellem afsnit af serier kan hjælpe vores kunder med at finde nyt underholdende indhold, lyder det fra Netflix til Ars Technica. 

Ifølge Netflix kan man klikke sig væk fra reklamerne for at komme tilbage til at se det, man ellers var igang med at se, og ifølge Netflix er der for tiden kun tale om, at mediegiganten undersøger, om fremtiden for alle Netflix-kunder skal byde på momentvise reklamer.

Del din kommentar