Nu kan du selv sælge dit hus med mobilen

Foto: Colourbox.com (Modelfoto)
Udgivet Opdateret

Markedet for bolighandler på mobiltelefonen vokser massivt i disse dage.

I slutningen af august lancerede Nybolig således en app, hvor en kunde med få klik få telefonen kan få sin bolig vurderet, ligesom DanskeBank onsdag præsenterede bankens nye, store mobilsatsning, boligplatformen Sunday. Og nu er online-portalen Boliga klar med endnu et skud på stammen.

Med den nye app Boliga Selvsalg vil selskabet således gøre det muligt for kunden at sætte sin bolig til salg via sin mobiltelefon. Det eneste, vedkommende skal gøre, er at tage et par billeder af sin bolig, skrive en pris, lave en salgsbeskrivelse og så smide det hele ind i applikationen.

Rammer tidsånden

For 499 kroner om måneden er det muligt at have sin boligannonce liggende på Boligas nye app, som er tilknyttet deres eksisterende selvsalgs-hjemmeside, hvor 3700 boligejere i løbet af de seneste to et halvt år har solgt deres bolig. Og ifølge Boligas direktør, Ricco Zuschlag, er mobilmarkedet både et vigtigt og naturligt marked for boligbranchen at gå ind på.

»Vi er inde i en opbrudstid, hvor forbrugerne tager magten og går udenom de gamle branchers fordyrende led,« siger han.

Derfor håber direktøren at ramme en tidsånd, hvor smartphones og internet er en naturlig og integreret del af de flestes hverdag.

»Vi lancerer den her app for at gøre det så nemt som muligt for brugerne. Og fordi brugerne er mere og mere på mobiltelefonen, så det handler om, at vi vil ramme brugerne på den platform, de allerede er på. Og så vil vi også vise dem, hvor nemt det faktisk er at sælge selv,« siger Ricco Zuschlag.

Selv om hele processen omkring boligsalget i princippet kan klares gennem applikationen, anbefaler Boliga dog stadig deres kunder, at de tager en boligadvokat med på råd, før de overdrager nøglerne til deres hjem til nye ejere.

Powered by Labrador CMS