Nu kan man købe splitternøgen Jennifer Aniston

Et billede, der nok kan få pulsen op hos en hel del, er under hammeren hos Christie´s.

Udgivet Opdateret

Tilbage i 1995 fik Friends-stjernen Jennifer Aniston taget et helt specielt, sort-hvidt billede, der skulle vise sig at blive aldeles berømt. Bag kammeraet stod hendes gode ven, fotografen Mark Seliger.

Artiklen fortsætter under videoen

På billedet poserer stjernen splitternøgen. Hun sørger dog for at dække sine mest intime dele.

Nu kan billedet blive dit. Det skal nemlig sælges på en auktion. Provenuet fra salget går ubeskåret til velgørenheds-organisationen Naf Clinics, som tilbyder gratis test for coronavirus. Det meddeler Jennifer Aniston selv på sin Instagram-profil.

“Min gode ven Mark Seliger er gået sammen med Radical Advocacy og Cristies for at bortauktionere 25 af hans portrætter – inklusive mit – til fordel Covid-19 hjælpen,” skriver hun blandt andet i opslaget. Det indeholder også en video af fotografen, der arbejder med billedet i sit mørkekammer.

Naf Clinics, som altså kan se frem til at modtage pengene fra salget af billedet – det er vurderet af Christies til at kunne indbringe op til godt 45.000 kroner – har også været på Instagram. Det for på forhånd at rette en tak til stjernen – og for at præsentere billedet.

Auktionen, der er internet-baseret, er i fuld gang og fortsætter frem til den 12. juni, hvor hammerslaget falder. Allerede efter få timer på førstedagen den 3. juni var højeste bud 6.500 dollar eller cirka 43.000 kroner.

Powered by Labrador CMS