Skip to main content

Nu trækkes mere kød med plastikstykker tilbage

Foto: Colourbox.com (Modelfoto)

Foto: Colourbox.com (Modelfoto)

Foto: Colourbox.com (Modelfoto)

Foto: Colourbox.com (Modelfoto)

Foto: Colourbox.com (Modelfoto)

Det er ikke mere end knap to uger siden, Danish Crown sidst tilbagekaldte oksekødspartier, fordi det ikke kunne udelukkes, at der var små stykker af plastik i kødet.

Tirsdag gentager historien sig, og slagtervirksomheden meddeler således i en pressemeddelelse, at virksomheden – af samme årsag som sidste gang – tilbagetrækker et mindre parti oksekød.

Det drejer sig denne gang om pakker med 1.000 gram hakket oksekød med tre til syv procent fedt, som er solgt i landets Netto-butikker. Pakkerne har produktionsdatoen 15. maj og kan holde sig frem til 23. maj.

De små plastikstykker, som er fundet i en af partiets pakker, er ikke skadelige, men kan ændre kødets smag og konsistens, når kødet tilberedes.

Da Danish Crown tilbagetræk oksekød tidligere i maj, meddelte virksomheden samtidig, at man under en gennemgang af produktionen havde konstateret, at arbejdsgangene på en produktionslinje medførte en lille risiko for, at der kunne komme plastik i kødhakkeren. Fremgangsmåden ville ifølge virksomheden øjeblikkeligt blive ændret.

Forbrugerne kan få ombyttet eller refunderet købte pakker ved at henvende sig i den Netto-butik, hvor de har købt kødet.

BNB

Del din kommentar