Populær minister er også et hit hos dronning Margrethe

Innovationsminister Sophie Løhde er et af de mest populære indslag blandt regeringens 22 ministre. Nu har den 34-årige Venstre-politiker modtaget Kommandørkorset af Dannebrogsordenen.

Udgivet Opdateret

Det er en stolt innovationsminister, der har lagt et selvportræt op på sin Facebook-profil.

34-årige Sophie Løhde er et af de mest populære indslag i Lars Løkke Rasmussens regering – og hun er åbenlyst også i kridthuset hos landets regent.

På Facebook viser Sophie Løhde således Kommandørkorset af Dannebrogsordenen frem.

Har fået fin udmærkelse fra Kongehuset

En udmærkelse, som hun netop har modtaget fra dronning Margrethe – og som hun givetvis snarest skal i audiens med henblik på en taksigelse.

Folketingsmedlem siden november 2017

Du kan se opslaget på Facebook her (artiklen fortsætter under billedet):

Den populære minister har været en del af Folketinget siden valget den 13. november 2007.

Her fik hun 5883 personlige stemmer, hvilket kun blev overgået af Sophie Løhdes chef, nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Efter folketingsvalget i 2011 blev Sophie Løhde udnævnt til sundhedsordfører for Venstre, der samtidige havde tabt regeringsmagten.

Blev minister efter valget i 2015

Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 blev hun valgt med 11.832 personlige stemmer – og ti dage senere blev hun præsenteret som ny sundheds- og ældreminister i en ren Venstre-regering anført af Lars Løkke Rasmussen.

I november 2016 blev hun minister for offentlig innovation.

Sophie Løhde – der er datter af forhenværende Birkerød-borgmester Karin Løhde, har tidligere dannet par med en anden Venstre-minister, nemlig Troels Lund Poulsen.

(Kilde: Wikipedia.org/Folketinget.dk)

Powered by Labrador CMS