Skip to main content

Nyt vidne forklarer: Spøgelsesbilist forsøgte at ramme os

Endnu et vidne til spøgelsesbilisten, der tidligt søndag morgen mistede livet ved frontalt sammenstød, forklarer nu, at det virkede som om, spøgelsesbilisten ville ramme hende med vilje.

Tidligere forklarede Mathias Nielsen, at han havde passeret spøgelsesbilisten på motorvej E45, og at det virkede som om, han skiftede bane for at ramme Mathias’ bil.

Den oplevelse kan endnu et vidne bekræfte over for Newsbreak.dk.

Nordjyden Trine Kaasgaard kørte – sammen med sin kæreste – også på E45 tidligt i morges, da en spøgelsesbilist var på vej mod syd i det ellers nordgående spor. Hun fortæller til Newsbreak.dk, at det var tydeligt, at spøgelsesbilisten skiftede bane efter, hvor kæresteparret kørte.

– Der kørte en anden bil et godt stykke foran os, og pludselig bremser han vildt op. Det undrer vi os over, og pludselig kan vi se en bil, der kommer kørende imod os i det andet spor. Da han er næsten lige foran os, skifter han spor – som om han prøver at ramme os – og det er kun med en centimeter, vi undgår ham, siger Trine Kaasgaard til Newsbreak.dk.

Nåede ud i nødsporet

Trines kæreste, der førte bilen, nåede heldigvis at køre ud i nødsporet, men heller ikke meget mere end nåede.

– Det var meget tæt på. Vi nåede kun lige ud i nødsporet, ellers havde han ramt os, fastslår hun.

Det bekræfter den oplevelse, som et andet vidne havde med spøgelsesbilisten på den nordlige del af E45. Mathias Nielsen fortalte tidligere, hvordan han måtte tvinge sig ind på en afkørsel for ikke at blive ramt af spøgelsesbilisten.

Trine Kaasgaard vil nu underrette politiet og afgive sin beskrivelse af forløbet i håbet om, at det kan hjælpe med opklaringen.

Sagen fik en tragisk slutning, da den 25-årige spøgelsesbilist kørte frontalt sammen med en anden bil – her i en 45-årig mand. Begge afgik ved døden med det samme.

Del din kommentar