Skip to main content

Oslobåden: Konference-stole med stød skal holde deltagere vågne

Pressefoto.

Pressefoto.

Pressefoto.

Pressefoto.

DFDS investerer i nye stole på Oslobåden. Stolene skal øge konferencedeltagers nærvær og koncentration ved at sende strømbølger gennem deltagerne. Pressefoto.

Sidste år brugte DFDS Seaways millioner på blandt andet at opgradere konference-faciliteterne på Oslobåden. Nu investerer DFDS Seaways endnu engang. Konferencen på Oslobåden får således installeret nye stole, som skal øge nærvær og koncentration ved simpelthen at sende lette strømbølger gennem deltagerne.

I et forsøg på at tiltrække endnu flere konferencer til Oslobåden, tager DFDS Seaways nu mere drastiske metoder i brug. Sidste år blev konferencefaciliteterne opgraderet med bl.a. nyt IT-udstyr, fleksible og moderne arbejdsstationer samt bedre internet og audiovisuelt udstyr.

Konferencestole med strømbølger øger hjerneaktivitet og ydeevne

Dette forår har DFDS Seaways valgt at investere igen. Der er dermed netop blevet skrevet under på en ordre med specialdesignede stole, der sender små strømbølger igennem konferencedeltagerne hvert femte minut.

De nye konferencestole er udviklet i samarbejde med førende hjerneforskere og møbeldesignere. ”Målet har hele tiden været at skabe konferencefaciliteter, der stimulerer deltagernes koncentration, nærvær og ydeevne”, forklarer Kevin Thyge Helsinghof, der er Country Manager hos DFDS Seaways.

– Vi har allerede testet stolene på en lang række ansatte på Oslobåden. Og nu er der ingen tvivl. De små elektriske stød skærper koncentrationen, når man sidder stille i mange timer. Udover at det naturligvis sørger for at holde konferencedeltagerne vågne, så sætter det også nogle særlige hormoner i gang, som påvirker hjernen til at yde maksimalt. Det er derfor en oplagt investering for os og et oplagt parameter for at vælge os som konferencested.

Deltagere skal også aflevere deres mobil og tablets

Sammen med de nye konferencestole, som forventes leveret i juni, har DFDS Seaways desuden taget initiativ til, at konferencedeltagerne skal aflevere deres mobiltelefoner samt tablets ved en særlig check-in-skranke på båden. Alt sammen initiativer, som skal skærpe deltageres koncentration og frigøre deres innovative potentiale.

– Vi oplever ganske ofte, at deltagere synker længere og længere ned i stolen, når vi afholder heldagskonferencer. Derfor gør de nye tiltag og investeringer helt klart Oslobåden til et endnu mere attraktivt valg, når vi fremadrettet skal afholde konferencer for medarbejdere og samarbejdspartnere, lyder det fra Jan Lockhart, der er CEO hos FDM Travel.

De nye konferenceinitiativer på Oslobåden forventes klar omkring 1. august i år.

OPDATERING klokken 9.40

Vi må hellere nu afsløre, at der er tale om en aprilsnar!

Del din kommentar