Skip to main content

Otteårig dreng skyder og dræber femårig lillesøster

Han skød også naboens fireårige søn.

Moren var gået et øjeblik for at handle ind.
Arkivfoto: SCANPIX

Moren var gået et øjeblik for at handle ind.
Arkivfoto: SCANPIX

En femårig pige og hendes fireårige nabo blev begge skudt af pigens otteårige bror. Pigen døde af skuddet. Det skriver Fox News.

Børnene var alene hjemme i en lejlighed i Jacksonville, Florida, da tragedien indtraf lørdag. Ifølge Jacksonvilles sheriff, Chris Butler, affyrede den otteårige dreng et enkelt skud fra en pistol. Det ramte og dræbte hans lillesøster og sårede nabosønnen. Redningsfolk prøvede at redde pigen, men uden held.

Mors kæreste melder sig selv

Ifølge sherifkontoret er der tale om en ulykke.

– Vi tror, nu hvor vi ikke har andet information, at det er en tragisk og forfærdelig ulykke, fortæller Butler.

Butler tilføjer, at børnenes mor var taget ud for at handle, da ulykken skete. Politiet har oplyst, at morens 34-årige kæreste, Maurice Antonio Mobley, blev andholdt, efter han meldte sig selv. Han er tiltalt for at være i besiddelse af et våben som dømt kriminel.

Talsmanden for sheriffkontoret, Christian Hancock, har udtalt i en pressemeddelelse, at politiet tror, at det var Mobleys skyld, våbnet var i lejligheden.

Butler siger, at en psykolog er blevet tilkaldt for at hjælpe drengen, der affyrede skuddet. Floridas ministerium for børn og familier samt statsadvokaten er også blevet spurgt til råds.

Del din kommentar