Skip to main content

Peter Arnfeldt gør comeback som kommentator

Arkivfoto: René Lind Gammelmark.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark.

Den tidligere spindoktor Peter Arnfeldt og journalist David Trads bliver kommentatorer på Jyllands-Posten.

Morgenavisen Jyllands-Posten har ansat den tidligere spindoktor Peter Arnfeldt, som Skattesagskommissionen frifandt for at lække Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes ægtemand, Stephen Kinnocks, papirer, samt journalist David Trads som kommentatorer.

Det oplyser avisens debatredaktør, Jette Elbæk Maressa, i en pressemeddelelse:

– Vi er glade for at kunne tiltrække to så stærke og kompetente kræfter til at skrive hos os.

– Jeg er overbevist om, at de begge vil bidrage til en både kvalificeret og livlig debat. På Jyllands-Posten har vi ét mål: at kvalificere og nuancere debatten, siger hun ifølge MediaWatch.

42-årige Peter Arnfeldt er cand.scient.pol. og har været spindoktor for ministrene Marianne Jelved (R), Bendt Bendtsen (K) og Troels Lund Poulsen (V). Han skal ifølge avisen især orientere læserne om politisk kommunikation og spin.

Under den såkaldte skattesag sigtede Københavns Politi ham i september 2012 for at lække Helle Thorning-Schmidts (S) skattepapirer som spindoktor for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen.

I december 2014 droppede anklagemyndigheden sigtelsen mod Arnfeldt, da Skattesagskommissionen ikke mente, at Arnfeldt kunne stilles til ansvar for at have lækket oplysninger til BT. Københavns Politi betragter ham nu som renset i sagen.

46-årige David Trads har blandt andet været Jyllands-Postens politiske redaktør, chefredaktør for Information og Nyhedsavisen og Berlingskes USA-korrespondent. Senest var han vært på TV2’s program “Hos Trads”, som lukkede i slutningen af 2014.

Peter Arnfeldt og David Trads skal fra søndag 8. februar skiftevis skrive i avisen og i Jyllands-Postens digitale debatunivers.

/ritzau/

Del din kommentar