Skip to main content

Pige åbner banan – og ud kravler dødsensfarlig edderkop

En 16-årig pige fik et chok, da hun skulle spise en banan.

Det var i denne Netto på Hylkedalsvej i Seest, hvor familien Nielsen købte klasen med bananer. Med mere. Klik og se et billeder af den dødelige edderkop. Køn er den ikke. Foto: Google Street View.
Det var i denne Netto på Hylkedalsvej i Seest, hvor familien Nielsen købte klasen med bananer. Med mere. Klik og se et billeder af den dødelige edderkop. Køn er den ikke. Foto: Google Street View.
Sådan ser den ud, den brasilianske bananedderkop. Foto: Wikipedia.
Sådan ser den ud, den brasilianske bananedderkop. Foto: Wikipedia.

Det er ikke første gang, at Newsbreak.dk kan berette om uønskede gæster i en klase bananer,  der er fragtet hjem til privaten. Det bliver nok, desværre, heller ikke sidste.

En familie fra Kolding fik en noget uønsket ekstra vare med hjem fra Netto. I en banan gemte der sig en stor levende edderkop, som nu er forsvundet på familiens teenageværelse. Det skriver jv.dk.

En familie fra Kolding, og især dens 16-årige datter, fik sig noget af en overraskelse, da hun ville sætte tænderne i en banan. Og ikke en af de behagelige.

– Da hun spiser bananen, kommer der en puppe ud af bananen, som falder ned i hendes hånd. Hun kaster den på gulvet, og så folder den sig ligesom ud, og hun ser, at det er en edderkop. Så fik hun en anden banan, og vi tænkte ikke mere over det, forklarer Finn Nielsen til jv.dk.

Og så kunne historien jo sådan set havde stoppet der. Hvis ikke det lige var fordi, edderkoppen dukker op igen. Og med den også et chok for familien.

Under radioatoren

To dage efter sidder datteren på sit værelse og laver lektier, og hun ser pludselig en stor edderkop under radiatoren.

– Kroppen er vel lidt større end en femkrone. Jeg tænker, at jeg kan tage den med støvsugeren, men den smutter fra mig, forklarer Finn Nielsen.

Herefter bliver familien nysgerrig og går på internettet for at bliver klogere – med ordene ‘banan’ og ‘edderkop’ kommer så overraskelsen.

– Min datter sagde med det samme, da hun så billederne, at det lige var sådan en, der sad under hendes radiator, konstaterer Finn Nielsen.

Der er ifølge en række hjemmesider tale om verdens farligste edderkop, den brasilianske vandreedderkop.

Skyld i flest dødsfald

Bananederkoppen lever i Brasilien, Argentina og Uruguay, og er den edderkop i verden, der er skyld i flest dødsfald. Den kan blive op til femten centimeter stor, og omkring fem, hvis man kun måler kroppen.

Finn Nielsen kontakter Nettos kunderservice, som beklager episoden, og beder Finn Nielsen kontake en skadedyrsbekæmper.

– Han har været her to gange og kommer igen, og der er lagt gift ud og sat limtape ud. Vi har endevendt hele værelset, og det har været lukket af siden siger Finn Nielsen her halvanden uge efter episoden.

Det er kun familien selv, der har set edderkoppen, og det er altså ikke bekræftet, at der er tale om netop banan-edderkoppen.

Nervøs familie

Finn Nielsen er ikke voldsomt nervøs ved tanken om, at den giftige eddderkop stadig befinder sig i huset, men det er resten af familien.

Edderkoppen er ikke set siden den sad under radiatoren, og Finn Nielsen håber på, at den er død.

– Den ligger nok og er død et eller andet sted, men vi har ikke fundet liget, siger han til jv.dk.

Klasen med bananer er købt i Netto på Hylkedalsvej i Seest.

Del din kommentar