Skip to main content

Pizzeria får tre sure smileyer på et halvt år

Bøderne og de sure smileyer er haglet ned over pizzeria, hvor ejeren undskylder sig med at han var sur og stresset.

Den sure smiley får Bambino Pizza blandt andet for at ryge i køkkenet og manglende egenkontrol. Arkivfoto: Scanpix/Newsbreak.dk.

Den sure smiley får Bambino Pizza blandt andet for at ryge i køkkenet og manglende egenkontrol. Arkivfoto: Scanpix/Newsbreak.dk.

Tjek lige ejerens humør inden du bestiller en pizza på Bambino Pizza på Strandgade i Grenaa. For er ejeren i dårligt humør, så må du helle finde et andet sted at spise.

Det gør jeg ikke igen, men jeg blev så sur og stresset over et brev jeg har modtaget“, undskylder indehaveren af Bambino Pizza, Harbi Mohammad, over for Fødevarestyrelsen, da de var på det seneste kontrolbesøg den 20 marts i år, som både gav en bøde samt en sur smiley.

Her kunne Fødevarestyrelsen konstatere, at der stod et askebæger med aske og cigaretskodder i virksomhedens produktionslokale, ligesom lokalet var tåget af røg. Det giver en bøde ligesom der også er foretaget en politianmeldelse for forholdet.

Og det var ikke det eneste Fødevarestyrelsen havde at brokke sig over.

For som en opfølgning på et tidligere kontrolbesøg tjekkede Fødevarestyrelsen manglende sider i virksomhedens egenkontrolprogram. Dem kunne virksomheden stadig ikke fremvise, ligesom der heller ikke kunne fremvises dokumentation for udført egenkontrol.

Fem ud af tre

På fem besøg på et halvt år har Bambino Pizza nu indkasseret tre sure smileyer, en mellemfornøjet smiley samt en semiglad smiley.

De sure smileyer er faldet den 20. marts 2019, 8. november 2018 samt den 9. oktober 2019.

Er klar til nyt besøg

Harbi Mohammad og Bambino Pizza skulle imidlertid være klar til at tage imod Fødevarestyrelsen igen.

Til Randers Amtsavis siger han nemlig:

– Det er ikke godt over for kunder og turister, at vi har en sur smiley til at hænge i vinduet. Derfor håber jeg, at der snart kommer en kontrol igen, siger han og forsikrer, at problemerne med røg i køkkenet og manglede egenkontrol-dokumentation er kommet forsvarligt på plads.

– Vi ryger ikke i køkkenet længere. Og den dokumentation, de vil have, er også på plads, bedyrer Harbi Mohammad over for amtsavisen.

Del din kommentar