Politiet advarer mod at besvare opkald fra særligt nummer

Politiet har valgt at udsende en decideret advarsel om opkald fra telefonnummeret 67352216. Modtager man et opkald fra 67352216 bør man blokere nummeret.

Hvis 67352216 ringer, skal du ifølge politiet ikke gøre andet end at blokere det. Foto: Scanpix. KLIK VIDERE OG SE, HVORDAN DU BLOKERER ET NUMMER PÅ IPHONE OG ANDROID-TELEFONER.
Hvis 67352216 ringer, skal du ifølge politiet ikke gøre andet end at blokere det. Foto: Scanpix. KLIK VIDERE OG SE, HVORDAN DU BLOKERER ET NUMMER PÅ IPHONE OG ANDROID-TELEFONER.
Udgivet Opdateret

Hvis din telefon ringer i løbet af dagen, og du på dit display kan se, at det er 67352216, der ringer, bør du gøre én ting, hvis man spørger Syd- og Sønderjyllands Politi: Du skal blokere det.

Ifølge politiet er der tale om såkaldt “misforstået telefonfis,” der kun har ét formål; det skal genere folk.

– Har du også modtaget et lidt træls opkald fra mobilnr. 67352216? Tale om misforstået telefonfis, der udelukkende går ud på at genere folk. Hvis det er muligt, så bloker nummeret, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Newsbreak.dk har gentagne gange før omtalt forskellige former for svindelopkald. Så sent som 29. november var Fyns politi ude og advare om, at en person ringede til folk og udgav sig for at være fra Skat.

I det tilfælde var der tale om en dansktalende mand, der udgav sig for at være fra Skat, og som ønskede at folk skulle udlevere kontonummker og NemID, når han talte med dem.

Har 67352216 ondt i sinde?

Det er uvist, hvem det er, der ringer fra nummer 67352216, og det er heller ikke sikkert, hvad der sker, hvis man tager telefonen. Ud fra det, Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, lyder det ikke til at være et svindelnummer, er der i gang, men nærmere en form for grove løjer.

Newsbreak.dk vil fredag prøve at få sagen uddybet hos politiet.

Du kan i galleriet i mellemtiden læse mere om, hvordan du blokerer uønskede telefonnumre, både på Apple- og Android-telefoner.

Powered by Labrador CMS