Skip to main content

Politiet om chikane af homoseksuelt par: Vi efterforsker sagerne

Privatfoto.

Privatfoto.

Et homoseksuelt par er i følge dem selv blevet chikaneret i de tre år de har boet i Tingbjerg. Politiet ser alvorligt på såkaldt “Hate crimes”.

Et homoseksuelt par er – i følge dem selv – gennem tre år blevet chikaneret i deres lejlighed i Tingbjerg ved København.

Søndag aften ved 19-tiden skete det igen, hvor der blev smidt to store kanonslag op på svalegangen ved den 1. sals lejlighed, hvor de bor.

Parret udtrykte tidligere frustrationer over, at politiet ikke gør noget.

Hos Københavns Politi bekræfter man søndagens hændelse:

– Vi gør noget, for vi ser med stor alvor på sådanne sager, siger vicepolitikommissær og leder af lokalpolitiet Bellahøj, Tommy Laursen, til Newsbreak.dk.

Læs også: Homoseksuelt par chikaneret i tre år

Søndag aften fik Københavns Politi flere anmeldelser om kanonslag i området.

– Vi rykkede ud med en patrulje og sonderede området i en halv times tid, men vi fandt ingen personer, der kunne have smidt kanonslagene, fortæller Tommy Laursen.

Han bekræfter, at der har været flere anmeldelser om chikane mod det homoseksuelle par i Tingbjerg. Parret ønsker ikke at stå frem med navn og alder af hensyn til yderligere chikane (Redaktionen kender navnene).

– Vi har i dag (mandag, red.) været ude hos parret og optage rapport, tilføjer vicepolitikommissæren.

Parret har tidligere sagt til Newsbreak.dk, at de flere gange har anmeldt chikanerne – uden at der er sket noget.

Tommy Laursen forstår godt parrets frustrationer:

– Der sker jo stadig ting i Tingbjerg, som bare ikke er i orden. Dette er et af tingene. Men der er tale om nogle drenge i 12-16 års alderen. Dem har vi ingen DNA eller mundskrab af. Så derfor tager efterforskningen betydeligt længere tid. Alle muligheder bliver undersøgt og vi har nogle spor at gå efter. Men som sagt – det kan tage tid at pågribe disse personer, forklarer Tommy Laursen.

Parret fortæller, at de er blevet chikaneret i de tre år de har boet i Tingbjerg. Københavns Politi kan bekræfte, at de kender til, at det har stået på i halvandet år.

– Det er også for lang tid, men vi gør hvad vi kan for at pågribe gerningsmændene, slutter Tommy Laursen.

Del din kommentar