Skip to main content

Politiet vil have fat i Henrik: Har du set ham?

Østjyllands Politi efterlyser en 62-årig mand i forbindelse med en narkosag

Østjyllands Politi efterlyser den 62-årige Henrik Lykke Christensen. Foto: Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi efterlyser den 62-årige Henrik Lykke Christensen. Foto: Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi beder nu befolkningen om hjælpe til at finde 62-årige Henrik Lykke Christensen, der ønskes varetægtsfængslet i en sag om handel med narkotika.

Henrik Lykke Christensen blev fredag den 26. marts idømt seks års fængsel for sin rolle i en større sag om omfattende handel med narkotika, hvor i alt ni mænd blev idømt samlet set 79 års fængsel, oplyser Østjyllands Politi.

De øvrige otte dømte blev efterfølgende varetægtsfængslet, men Henrik Lykke Christensen var ikke til stede ved domsafsigelsen, og det har siden ikke været muligt for politiet at finde frem til, hvor han opholder sig.

– Han spillede kun en mindre rolle i sagen, derfor var han ikke varetægtsfængslet, oplyser Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Dommen anket

Henrik Lykke Christensen har anket dommen på seks års fængsel, og anklagemyndigheden ønsker ham anholdt og fremstillet for en dommer med henblik på varetægtsfængsling, indtil ankesagen er afsluttet.

“Han er tilmeldt en adresse i det nordvestlige Aarhus, men her opholder han sig tilsyneladende ikke”, skriver Østjyllands Politi.

Henrik Lykke Christensen beskrives som:

62 år
175 centimeter høj
Almindelig af bygning
Lys i huden
Mørk/gråsprængt hår

Oplysninger om Henrik Lykke Christensen, og hvor han opholder sig, kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Del din kommentar