Prinser gør hver deres

Harry og William gør hver deres ved afsløringen af Diana statue

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Prins Harry og prins William kommer givet vis til at stå skulder ved skulder på Windsor Castle i forbindelse med afsløringen af en statue af deres afdøde mor i juli måned. Det er dog ikke et tegn på forsoning i brødrenes angiveligt meget kølige forhold.

Det skriver blandt andet Mirror.

Ifølge mediet gør de end ikke ‘fælles front’ ved begivenheden. Tvært imod vil de holde hver sin tale.

“Mange havde måske troet, at de ville komme med en fælles erklæring og tale, men det er ikke tilfældet. De insisterer hver især på at forberede deres egne indslag,” forklarer en kilde.

Længerevarende problemer

Allerede inden prins Harry tilbage i det spæde 2020 meddelte, at han og hertuginde Meghan agtede at træde ud af den royale inderkreds, var der tilsyneladende kurrer på tråden brødrene imellem og meldingen gjorde kun tingene værre.

Helt skævt gik det så efter Harry og Meghans famøse interview med Oprah Winfrey, der blev sendt på CBS i USA den 7. marts og på ITV i Storbritannien dagen efter.

Her kom de blandt andet med anklager om racisme i kongehuset og talte også om hvordan specielt Meghan følte sig svigtet af den royale familie og på et tidspunkt var på randen af selvmord.

Troede på forsoning

Iagttagere havde ellers et spinkelt håb om en bedring i forholdet i forbindelse med deres bedstefars, prins Philip, begravelse i St. Georges Chapel den 17. april, hvor de blev set sludre sammen efter ceremonien.

Efterfølgende har kilder tæt på de kongelige dog slået fast, at der blot var tale om en overfladisk samtale ligesom et efterfølgende møde med prins Charles heller ikke skulle have båret frugt.

Afsløres på Dianas 60-årsdag

Prinsesse Diana omkom i en tragisk trafikulykke i Paris den 31. august 1997.

Den omtalte statue af hende, som er blevet til på fælles initiativ af hendes to, stridende sønner, bliver afsløret den 1. juli, som er dagen, hvor hun kunne være fyldt 60 år.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS