Skip to main content

Rottelort lukker restaurant

Direktøren for centeret vil være helt sikker på, at rotterne er fjernet, før hun vil åbne igen.

Rotter bliver taget alvorligt i Horsens. Genrefoto: Scanpix.

Rotter bliver taget alvorligt i Horsens. Genrefoto: Scanpix.

Sultne, bowlingglade horsensianere har de seneste dage gået forgæves, hvis de tog turen forbi bowlingcentret Bowl’n’Fun på Strandkærvej. Her har stedets restaurant nemlig været lukket i en lille uge, efter at personalet opdagede, at der var rotter løs. Det skriver Horsens Folkeblad

Direktør for centret, Lene Høj Larsen, har talt med avisen og fortalt, at personalet fandt rottelort i et skab i baren lørdag. Man lagde et melspor ud og kunne søndag se tydelige spor efter rotter.

Siden da har man arbejdet målrettet på at komme problemet til livs.

–  Vi valgte at lukke restauranten med det samme søndag morgen og få fat i Mortalin og skadedyrsbekæmpere, forklarer  Lene Høj Larsen Horsens Folkeblad og tilføjer, at der også har været spor efter rotter i restauranten, men ikke i selve køkkenet.

Rotter i fælderne

Hullet skulle være udbedret nu, og der er gået rotter i de fælder, der har været sat ud. Med andre ord burde alt være godt. Alligevel er centret ikke åbnet igen endnu.

– Den melding, jeg har fået, er, at der ikke kan komme rotter ind mere. Det er umuligt. Men jeg åbner ikke op til weekenden. Jeg vil være 100 pct. sikker på, at der ikke er spor af rotter, siger Lene Høj Larsen, der forventer at åbne igen på mandag 3. april, hvis der vel at mærke ikke dukker rottespor op i løbet af de næste dage.

– Ellers holder jeg også lukket mandag. Vi skal have fuldstændig styr på det, og jeg tager ingen ricisi. Men Mortalin er der hver morgen for at undersøge, om der har været bevægelse, og det har der ikke været i nat (natten til torsdag, red.), siger Lene Høj Larsen.

Hun understreger over for avisen, at det ikke er Fødevarestyrelsen, der har lukket centret. Det var hende og hendes kolleger, der tog konsekvensen af fundet og siden da har arbejdet på at løse problemet.

Mens restauranten har været lukket, har det heldigvis stadig været muligt for folk at komme på stedet og bowle. Og når weekenden er ovre, burde restauranten også være åbnet igen.

 

Del din kommentar